GIRL OOTD

Eva in Chloé, Dutch Dream Denim and Shoesme SS16

13 april 2016

DUTCH FASHION MEETS INTERNATIONAL BRAND

Ik kan me zo verheugen op de zomer. In de eerste plaats natuurlijk voor het mooie weer. Maar ten tweede omdat we zoveel leuks hebben om te dragen als het zonnetje volop schijnt.

Patches zijn hot (zie hier ons trendblog) dus deze short van Dutch Dream Denim mocht absoluut niet in onze kast ontbreken. Superzachte jogjeans, tof modelletje en de patches: kriebel-in-mijn-buik! En dan het topje! Deze is van Chloé en ik hoor je denken: pff…. not for my budget: Dat snap ik, maar op zich is het heus niet echt schrikbarend. Tuurlijk is het altijd duurder dan een gemiddeld topje, maar ik had zelf verwacht dat het duurder zou zijn. Maar.. je krijgt er ook wel wat voor terug. Hele mooi zachte katoen en een modelletje om van de watertanden. De pasvorm is echt heel mooi. Want bij dit soort tops in deze stof moet je altijd goed uitkijken dat je geen “inkijk” hebt. Dit “de kleine zeemeermin”-achtige bovenkantje sluit echt perfect! Geen zakkende bandjes en geen inkijk! Ik ben er heel bij mee. Zeker in combi met deze short. Het shortje is maat 110 en valt redelijk klein, maar het staat wel lekker pittig zo. Het topje van Chloé is maat 6 en die heeft ze ook echt nodig met haar draagmaat 110/116.

De schoentjes komen niet heel goed in beeld, maar wel de moeite van het melden waard: de sandaaltjes van Shoesme in tijgerpint. Supertof natuurlijk!  Ze vallen mooi op maat trouwens. Eva heeft 28/29 en deze zitten iets ruim. Perfect voor de zomer dus!

VERKOOPINFORMATIE:

Meer lezen van Dutch Dream Denim?

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply