TIPS TRAVEL

HANDIGE TRAVEL GADGETS VOOR KIDS

4 april 2016
5 handige travel-tips voor kids

TRAVEL GADGETS: WELKE DINGEN ZIJN NOU NIET ECHT NODIG MAAR WEL SUPERHANDIG?

Dat we de normale dingen inpakken voor onze kids als we op vakantie gaan is logisch, maar soms zijn er van die dingen die gewoon hartstikke handig zijn en waar ik (klein beetje chaoot) niet altijd aan denk. En daarbij begin ik ook altijd veel te laat met inpakken, maar toch…. ik weet dat inpakken van de koffers best een serieuze zaak is.

Dit keer gaan wij met de kindjes met het vliegtuig (vanaf Brussel…..  dat zal ook wel met een knoop in mijn maag zijn. Zeker als ik daar loop en me bedenk dat hier veel slachtoffers zijn gevallen) naar Barcelona. Vanaf BCN airport gaan we verder met een huurauto van Sunny Cars naar onze caravan op Camping Villanova via Vacansoleil, heel dicht bij Barcelona.

Ik heb voor jullie superhandige tips voor o.a. in het vliegtuig, auto en voor op de camping zelf.

  1. De BubbleBum: de wat? Nou… heel handig dus! Dit zijn opblaasbare autostoeltjes, die dus mega-handig zijn in het vliegtuig en voor in de huurauto. Ik heb er twee, maar heb jij drie kinderen, dan kun je met deze stoeltjes dus alledrie je kindjes kwijt op de achterbank. Zitten ze toch alledrie hartstikke mooi veilig achterin. Ook handig voor school, als ze weer eens zo’n stoeltje mee moeten nemen. Past onopgeblazen gewoon in je rugzak. Vanaf 4 tot 11 jaar ( 15-35 kg)
  2. Niet vergeten: mijn absolute hit van vorige zomer: De strandschoentjes van Duukies. Lees hier mijn review van vorig jaar even terug: zo ontiegelijk handig! Ze zitten als sokjes en beschermen de kindjes tegen hete zandstranden en steentjes of scherpe schelpjes in de zee. En.. ook nog eens in te gekke prints en kleuren. Hebben!
  3. I Know: niet helemaal verantwoord: maar de Ipad zetten wij hier echt gewoon in als ze te lastig worden in de auto of in het vliegtuig. Beetje balen dat ze daar geen Netflix hebben, maar zodra we op de camping zijn mogen ze van mij best ’s avonds lekker in bed Netflix kijken. En als zij dan slapen: dan gaan papa en mama hun favoriete serie kijken op Netflix.
  4. Zonnebrand! Ook zoiets: vergeet ik gewoon altijd. En dan moet ik het daar weer kopen voor drie keer de prijs die je er hier voor in Nederland betaald. Zo irritant. Dus… doe dat gewoon vast in Nederland. Kruidvat heeft prima zonnebrandproducten. Ook voor de kids, met factor 50. Smeren aub: laat ze echt niet verbranden. Niks zo hinderlijk als kindjes die pijn hebben op vakantie en dan hebben we het nog niet eens over de gevolgen op langere termijn.
  5. Een naamarmbandje of zo’n leuk armbandje waar het telefoonnummer van één van de ouders opstaat. Staan leuk/stylisch en eigenlijk zou ieder kind zoiets om moeten hebben. Je moet er toch niet aan denken dat je ze kwijtraakt!
  6. Geef ze een eigen koffertje waar ze hun eigen spulletjes in kunnen doen. Die mogen ze van mij zelf uitkiezen. Who cares dat Elsa erop staat of een Minion. Het is vakantie tenslotte :). Wel hebben wij lekkere stevige gekozen van Samsonite (de Nemo koffer van Eva) en American Tourister (de Mickey-koffer van Kris)
  7. En oké….. de toilettasjes van ZEBRA zijn ook echt te leuk! Als ze passen in je koffer, doen!  Helemaal leuk als je de matching slippers erbij hebt!
  8. Overgewicht! En dan heb ik niet over jouw gewicht, maar over je koffer natuurlijk :). Wij hebben er altijd last van. Sinds kort heb ik de Bagage-weegschaal: in één woord fantastisch.. o nee, toch twee woorden: onmisbaar! Echt. Het scheelt je echt koffers leeghalen en overpakken naar een andere koffer of je handbagage bij de incheckbalie. Kopen dus!

Ow…. op de valreep krijg ik nog een goed tip binnen: kots-zakjes. Dat heeft geen nadere uitleg nodig toch? 🙂 .

Vul mijn lijstje gerust aan hieronder! Ik hou wel van leuke gadgets-die-niet-echt-heel-belangrijk-zijn-maar-wel-gewoon-handig.

Liefs, Angelique

*jurkje Eva: Ninni Vi

travel gadgets

Deze Mickey-koffer van American Tourister is echt een topper! Zeker als je met het vliegtuig gaat. De wat kleine koffer van Nemo is natuurlijk gewoon een plaatje!

travel gadgets

De Bubblebum.. Ook verkrijgbaar in zwart trouwens 😉

travel gadgets

Echt musthaves! Onmisbaar bij kindjes

KVNL-2016-Solait-Groepsbeeld-Kids-001

Goedkoop en goed!

ef207ee8-e2b0-489c-a155-f79781ce8caf

Deze leukerds bestel je bij Lola’s.

travel gadgets

De toilettasjes van ZEBRA gaan ook altijd mee

Deze bagageweegschaal is echt een musthave voor iedere vrouw :)

Deze bagageweegschaal is echt een musthave voor iedere vrouw 🙂

 

 

 

 

 

 


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply