MEET US

Angelique Vlieg

19 februari 2016

Founder Shopaholiek/ShopaholiekMama

Ik ben Angelique, alias Shopaholiek. 45+, getrouwd en woonachtig in Dubai.

Met vier kinderen, een man en het shoppen (vooral via internet) zijn mijn dagen best leuk gevuld. Inmiddels kan ik wel zeggen dat ik vijf kinderen heb, want Shopaholiek is ook een beetje mijn kindje geworden. Sinds december woon ik in Dubai en zal ik van een afstandje blijven bloggen op Shopaholiek. Gelukkig doe ik dat niet meer alleen: Wij werken met 8 supertoffe bloggers die jullie alle nieuwste trends op het gebied van Kidsfashion laten zien. En meer… denk aan speelgoed, travel en personal blogs.

Vind je het leuk om mijn, personal, blogs te lezen?: klik dan even hier. En… wil je mijn Dubai-avontuur volgen? Check dan mijn Instagram-account MyDutchDubai.

Kijk ook eens op  ShopaholiekMama Dé blog voor vrouwen die zichzelf niet al te serieus nemen en genieten van de leuke dingen in het leven. Zwanger, tante, moeder, vriendin of zus, voor iedereen is er iets leuk te vinden op het Mama-blog. Een beetje fun, sarcasme, real-life, shoppen en soms over de top met het nodige zelfspot. Herkenbaar met een knipoog. Dat zijn wij van ShopaholiekMama :)

 

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply