BOY

Terugblik outfits Thijs najaar 2015

6 januari 2016
Untitled design (2)

DE FAVORIETEN UIT THIJS ZIJN KAST

Zagen jullie eerder deze week een terugblik op Lindes outfits, vandaag zijn die van Thijs aan de beurt. Voor een jongen had hij best een heel afwisselende garderobe. Er was bij Thijs ook een echte favoriet en dat is zijn shirt en sportvest van bobbi ravioli. Met aantrekken vond hij het gelijk al super lekker zitten. Vooral de stof van het shirtje is heel erg zacht. Daarnaast is de pasvorm echt heel mooi en staan de kleuren van het vest Thijs goed. Een echte verrassing want dit was het eerste seizoen dat bobbi ravioli ook een jongenslijn heeft uitgebracht.

Een set die we ook vaak dragen is het adelaars shirt van Wild met de sample sweatpants die Thijs daarbij kreeg van dit merk. Niet alle moeders vinden een sweatpants buiten de deur kunnen. Maar volgens mij vinden alle jongens dat het wel kan. Thijs vindt het in ieder geval heerlijk zitten en de sweatpants van Wild staat hem erg mooi, zeker als we er een spijkerblousje op dragen.

Hebben jullie onze top 10 best gelezen blogs gezien? Er staat gewoon geen één blog voor jongens in. We willen toch ook dat onze jongens er cool bij lopen? Geef deze blog een like als je graag jongensmode blijft zien op Shopaholiek. Als je hieronder op play drukt kun je de terugblik bekijken.


Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply