GIRL REVIEWS

Eva in Billieblush: the extreme partydress / dreamdress

26 november 2015
PARTY

OVER THE TOP PARTYDRESS VAN BILLIEBLUSH: EVERY LITTLE GIRLS DREAMDRESS

Toen Eva deze jurk zag hangen stond ze echt serieus te springen! En geef haar eens ongelijk: dit is echt de ultimate dreamdress. Billieblush is dan ook op haar lijf geschreven. Met veel tule maak je Eva al snel blij, en ik als moeder krijg er toch ook wel een kriebel van in mijn buik. Ik snap het best. Check out het fake lederen bovenstukje: echt te leuk! We kregen er ook deze gouden ballerina’s bij, ook van Billieblush. Wat mij betreft over de top, en zeker niet voor naar school (wel naar de kerstbruch natuurlijk), maar jeetje: het gelukkige smoeltje van Eva is goud waard. Het jurkje doet me ook een beetje denken aan de beginscene van Sex and the City, daar loopt Carrie Bradshaw ook in zo’n jurkje. Dit is ook echt een jurkje wat ik nooit weg zal doen en altijd zal bewaren in haar bewaardoos.

Eva draagt deze jurk op één van de kerstdagen, ik heb er inmiddels nog eentje binnen en die ga ik jullie later laten zien want ook dat is een echte feestjurk! Van een designer nog wel, die Eva boft maar dat haar moeder blogt.

Dit lichte parelmoerkleurige jurkje is een echte WOW-jurk! Wil jij nog meer zien van Billieblush, klik dan even hier.

Omdat Billieblush een buitenlands merk is zullen wij deze blogpost ook in het Engels schrijven. Don’t blame us for mistakes in the blogposts 🙂

From the moment Eva saw the dress she was jumping for joy! Can you blame her? This is the ultimate dreamdress: Billieblush is The Brand for her. Nothing makes her more happy than a dress with lots of tulle which makes her feel like a ballerina. And for me, as her mother, it also gives me a fall-in-love feeling. I understand her completly. Check out the faux leather part at the top of the dress: so nice!. We also got this golden shoes from Billieblush. For me a little bit to much for school, except for the Christmasbrunch at school offcourse, but my gosh….. her happy face makes me the most proud mother on this planet. Every girl loves to have such a dress.

The dress also reminds me of the beginning scene from Sex and the City. The part where Carrie Bradshaw wears this kind of dress. I will always keep this dress and save it for Eva when she grows up. It’s a real collectorsitem.

Eva is wearing this dress during Christmas, we have another dress as well which we will show you later. That one is a real partydress and a real designerdress! Eva is a lucky girl, all because of her mom’s hobby: blogging!

This partydress is a dress with a WOW-feeling! You want to see more of Billieblush, please check the website.

 

SONY DSC

 

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

SONY DSC


Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply