BOY GIRL REVIEWS

Review: Thijs en Linde in Dutch Dream Denim

7 september 2015
DUTCH DREAM DENIM (3)

LEKKER SPELEN DOE JE IN DUTCH DREAM DENIM

Toen ik vandaag met de kinderen deze foto’s ging maken vroeg ik me af of jullie Linde wel eens in een spijkerbroek hebben gezien. Volgens mij wel, maar niet vaak. Toch heeft ze zeker wel, want ze zijn natuurlijk super handig bijvoorbeeld als je lekker gaat spelen in het park.

Zelf ben ik gek op de spijkerbroeken van Dutch Dream Denim. Ze zijn van heerlijke, zachte, jogdenim. Hebben een mooie pasvorm die geschikt is voor mijn smalle kinderen, maar ook zeker geschikt voor een gemiddeld postuur. En tot slot hebben de broekjes heerlijke stoere details en……een dubbele laag stof op de knieën. Geschikt voor het echte kruip- en klimwerk dus.

Linde draagt model Bweha met extra siernaden op de bovenbenen en aan de achterkant bij de onderbenen. Thijs draagt het stoere model Ndovu. Ik shop de fijn geprijste spijkerbroeken van Dutch Dream Denim altijd graag bij kinder-spijkerbroek.nl. Gratis verzenden en retourneren, altijd handig bij online shoppen. Alle andere gave items uit de collectie van Dutch Dream Denim zijn hier uiteraard ook verkrijgbaar.

Ons oordeel:

  • Prijs:  Dutch Dream Denim is fijn geprijsd. Zo’n stevig broekje shop je al voor € 28,95.
  • Kwaliteit: De broeken kunnen tegen een flinke stoot.
  • Pasvorm: De pasvorm is perfect en de broeken vallen keurig op maat. Linde draagt bij 115 cm maat 116 en Thijs bij 130 cm maat 128.
  • Draagcomfort: Super! Zo lekker zacht en soepel.
  • Minpunt: Ik heb geen minpunten kunnen ontdekken.
  • Pluspunt: Een groot pluspunt is de dubbele laag stof op de knieën.

Tops Thijs en Linde Scotch, schoenen New Balance

IMG_6740 IMG_6744 IMG_6772

DUTCH DREAM DENIM (1)

IMG_6787 IMG_6797

DUTCH DREAM DENIM (2)IMG_6801IMG_6806 b


Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply