GIRL REVIEWS

REVIEW: Eva in het spijkerpak van DutchDreamDenim

25 juli 2015

HET SPIJKERPAK VAN DUTCHDREAMDENIM IS WEER IN MIJN KAST TERECHT GEKOMEN.

Twijfelde ik eerst nog of ik deze winter wel weer zo’n pak wilde, nu dus niet meer. Ik had echt bedacht dat die van deze zomer nog wel oké was en dat deze erbij dan een beetje overdreven zou zijn. Nou… ik ben om.

Met het aantrekken dacht ik nog even: toch wel onhandig voor die hele kleintjes die nog vaak moeten plassen, of vaak te laat zijn…. Maar toen ze het pak eenmaal aanhad was ik op slag verliefd: kijk zelf maar. Dit pak is toch gewoon weer abnormaal leuk? Het staat gewoon superstoer. Het materiaal is exact hetzelfde als het zomermodel en rekt alle kanten op.

Ik ben verliefd…. weer op hetzelfde pak van Dutch Dream Denim als de zomer, maar nu met een lange mouw en eigenwijze pofmouwtjes. De vintage-wassing is uiteraard donkerder voor de winter. De pijpen zijn dit keer ook een stuk langer trouwens. Nu leuk om op te rollen en de winter kunnen ze natuurlijk gewoon lang gedragen worden. Helemaal cool met een sneaker of de leuke motorboots die ik al gespot heb bij Shoesme.

Eva draagt van dit pak nu maat 110. Dezelfde maat die ze afgelopen zomer droeg, maar die viel erg klein en zit haar al redelijk strak nu. Dit pak zit echt prima! Zeker met de winter nog voor ons.

Binnenkort nog veel meer Dutch Dream Denim. Wij zijn fan. Hele mooie prijs/kwaliteit en de modellen zitten gewoon super. Ook bij dit pak is weer gebruik gemaakt van het handelsmerk van Dutch Dream Denim: de dubbele kniestukken. Ideaal!

Linde draagt op de foto’s het jurkje van Dutch Dream Denim, daar later meer over.

Ons oordeel:

  • Prijs:  DutchDreamDenim valt in het laag/middensegment en is dus heel netjes geprijsd
  • Kwaliteit: Het pak is echt mooi afgewerkt en van hele zachte jogjeans
  • Pasvorm: Qua maat heb ik de maat die Eva ook daadwerkelijk draagt: 110
  • Draagcomfort: super!
  • Minpunt: Het aantrekken vind mijn dochter niet altijd even prettig. En met plassen iets onhandig bij kleine kindjes. Dit geldt natuurlijk voor alle jumpsuits.
  • Pluspunt: De prijs/kwaliteit verhouding, de pasvorm en het comfort. Van het hele plaatje krijg ik een kriebel in mijn buik. Goed teken 🙂

Wat mij betreft een topper dus!

Dit pak is al verkrijgbaar en shop je hier: Dutch Dream Denim

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSCSONY DSCdddjumpsuit

SONY DSC

SONY DSC

Linde draagt hier een jurkje van DutchDreamDenim.

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

 

 

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply