Geen categorie

REVIEW: Eva in zomers geel van Ninni Vi

3 juni 2015
# R E V I E W #
EVA IN ZOMERS GEEL NINNI VI

Wauw…. ook dit setje van Ninni Vi lag al vanaf de dag dat de collectie online ging in mijn kast. Want ja… geel he?! Mijn favo kleur. En gelukkig staat geel Eva ook heel mooi. Dit pakje gaat dus ook zeker weten mee in de koffer richting Ibiza over een paar weken. Ik denk namelijk dat als zij bruin is (al smeren wij altijd wel heel goed), dat geel echt helemaal knallend zal staan.

Buiten de kleur is het natuurlijk een heel fijn pakje voor de warme dagen. Een short vind ik ook altijd handig, zo kunnen ze heerlijk spelen. Over het materiaal hoeven we het natuurlijk niet meer te hebben, dat is zoals altijd gewoon top. Draagcomfort idem dito. Eva draagt hier nog steeds de 98/104 maar een maatje groter shirt  had misschien ook wel goed gezeten.

Ik heb dit pakje van Ninni Vi nog niet zo heel veel voorbij zien komen, dat lag waarschijnlijk ook aan ons Hollandse weer, maar dit pakje is nog wel verkrijgbaar. En waarschijnlijk ook heus al ergens in de sale. Wat dus betekend dat je al goedkoop kunt kopen terwijl je het ook nu pas aan kunt. Raar die uitverkoop toch altijd…… Maar goed: goedkoop scoren voor jullie dus :).

Hier kun je het pakje shoppen: Ninni Vi geel shirt en short.

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply