Geen categorie

REVIEW: Eva in Ninni-Vi zomer 2015/part II

26 februari 2015
# R E V I E W #
EVA IN NINNI VI/part II
* Co-star Gijs

Het mag wel duidelijk zijn dat wij dol zijn op Ninni-Vi. En wij laten jullie graag meegenieten van deze hele fijne zomercollectie. Hadden we pas geleden twee jurkjes in de review. Dit keer laten wij jullie dit sweat-t-shirt zien met het all-over Marakesh-print rokje.
Iets anders dan we gewend zijn van Ninni-vi: een wat wijder shirt. Ik zelf ben er heel blij mee want ik vind het fantastisch staan. Dit sweat t-shirt is verkrijgbaar in drie kleuren. Ik twijfelde ietwat qua kleur en heb dochterlief zelf laten kiezen. Het mag geen verrassing zijn dat zij koos voor roze. Ach.. soms moet je ze een beetje tegemoet komen en ik kon zelf niet kiezen want alle kleuren zijn mooi en zomers.
Dit model is echt wel heel trendy en toch weer sportief door de buidelzak aan de voorkant. En.. ook hier zien we weer die mooie gouden glitterdetails. 
Conclusie is toch wel dat wij heel blij zijn met deze set…. en met nog een paar, maar die volgen later.
Special thanks to Gijs….wat een schatje he?! Een geboren topmodel!
Vanaf vandaag verkrijgbaar o.a. bij deze shops:

www.amazingkids.nl

www.kekkekids.nl en Kixx 

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply