Annemarie GIRL REVIEWS

Een diva in een fluwelen vestje

12 november 2017
Untitled design (8)

TRENDY, COMFY EN ZOOOO LEUK!

Wij wonen op loopafstand van het centrum van Zwolle en dit is zo fijn. Zwolle is namelijk een ontzettende mooie stad, oude gevels, torens en kerken, heel veel leuke winkels en ontzettend veel toffe plekjes om wat te drinken of te eten. Voor een lekker kopje koffie gaan wij graag naar Barista Cafe, mede ook door de prachtige inrichting en kindvriendelijke kaart. Linde zit het liefst op de chesterfield bank. Of zit…ze vlijt zich er op neer als een echte diva, kijk maar eens mee.

Linde droeg tijdens ons bezoekje aan Barista Cafe Zwolle een groen fluwelen vestje van Indian Blue Jeans. De kleur en het materiaal zijn zo trendy, maar het tofste vind ik de verrassende tekst op de achterkant, dreamers. Linde kan zo lekker wegdromen, dus deze tekst past echt bij haar. Het vest is afgewerkt met een gouden streep in de boorden en draagt heerlijk zacht en comfortabel. Eronder draagt Linde een chique top van Scotch r’Belle met een dubbel kraagje. Het goud met zwarte plooienrokje is ook van Indian Blue Jeans en, zeker met het oog op de feestdagen, een top aanvulling in de meidenkast.

Wij combineerden deze items verder met een groene legging met gouden stukjes tekst die we nog in de kast hadden liggen. Fijne zacht roze kousjes van Collegién erover. Stoere bordeauxrode stappers van Dr. Martens eronder en in dezelfde kleur een grote fluwelen strik van By Mév. Natuurlijk kun je dit mooie fluwelen vestje ook op heel veel andere manieren combineren, kijk daarvoor even bij de fashion ideetjes.

Facts

  • Linde is 129 centimeter en draagt zowel Indian Blue Jeans als Scotch r’Belle in maat 8 (128).
  • Haar kousjes zijn van Collegién en zijn er in diverse kleuren. Ook hebben ze hele fijne sloffen, kijk hier maar eens.
  • Linde past niet alle schoenen in maat 31 meer, maar haar Dr. Martens nog wel. Deze vallen iets ruim en blijven echt zo mooi, schoolpleinproof zijn ze.
  • Lindes haarstrik bestel je via een DM bij By Mév.

Fashionideetjes, zo combineer je het fluwelen vestje

  • Bordeauxrood combineert ook erg mooi bij groen en goud, kies voor een top in deze kleur.
  • Wil je het liever wat stoerder, combineer het rokje en het fluwelen vestje dan met een grijze of zwarte top.
  • Een leerlook legging zorgt voor een echte rock chick uitstraling, bekijk deze met een glitter en mooie bies eens.
  • Wij laten een dubbel kraagje zien, maar een enkel kraagje in zwart of wit is ook erg mooi bij deze stijl.
  • Het rokje zou je ook heel mooi kunnen combineren met een blauwe sweater, jeanskraagje eronder. Blauw en zwart met goud is erg mooi bij elkaar.

Shoppen

Indian Blue Jeans shop je onder andere bij onze spotlightshops Woods KinderkledingDe Kleertjesfabriek en The Kids Rebublic. Ook Indian Blue Jeans zelf heeft sinds dit seizoen een webshop.

In samenwerking met Collegién heb ik binnenkort een leuke actie op Instagram. Kom je me vast volgen, dan mis je het niet. Je vindt me hier

Fluwelen vestje Fluwelen vestje Fluwelen vestjeFluwelen vestjeFluwelen vestjeFluwelen vestje Fluwelen vestjeFluwelen vestje

*sponsored post


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply