Barbara MUSTHAVE

Mixen en matchen voor je Moodstreet-girl

17 mei 2017
Mixen en matchen voor je Moodstreet-girl

Welke items ga jij mixen en matchen voor je Moodstreet-girl? De tweede zomerlevering van Moodstreet vinden wij bij Shopaholiek écht het mixen en matchen waard. Wat een vrolijke zoete, heerlijke zomerse kleurtjes voeren de boventoon. De bloemenprint, de ijsje-applicatie, deze levering heeft het gewoon!

Als je de #mixnmatch-vraag aan mij stelt dan heb ik eerlijk gezegd direct meerdere opties in m’n hoofd, maar ik heb ook drie dametjes, dus dat maakt dat ik meer keuzes mag maken;)

Nr. 1, Het giletje, zou ik sowieso bij alle setjes gaan combineren. Het jeansgilet hangt nog steeds bij mijn dames in de kast, want dat maakt elke outfit compleet en stoer. Een vestje is in de zomer écht te warm en dit is een perfect alternatief.

Het giletje gaat dan voor mijn oudste op het zomerjurkje, nr. 5. Zonne, de middelste, zal dit ook een prachtig jurkje vinden. Toch zie ik Bobbie hierin lopen, gewoon omdat zij het meest girly is van al mijn dochters.

Zonne zie ik zeker in nr. 3 de maxidress. De maxi’s horen natuurlijk in de garderobe van je dochter thuis en deze is zo speels en vrolijk. De kleurtjes hebben de zomerfactor en staan zo mooi op de zomerhuidjes.

De jongste, Nova, dartelt ook graag rond in het giletje en dan met het gave shortje, nr. 4, de kousen nr. 8 en mijn crush van deze zomer, een tanktop nr. 6.

Ik kom erachter dat de meiden dit seizoen erg veel topjes in de kast hebben liggen. Herken jij dat toevallig ook? Ik vind ze deze zomer in veel collecties toch zo geweldig! Als ik dan aan het shoppen was en moest kiezen tussen een shirtje of een topje dan ging mijn hart vaak sneller kloppen voor een topje.

Welke items zou jij kiezen voor je dochter? We zijn benieuwd!

Shoppen:

  1. Spijkergiletje
  2. Shirt
  3. Maxidress
  4. Zachtroze shortje met allover bloemenprint
  5. Zomerjurk
  6. Sportieve top met een lekker ijsje
  7. Plissé rokje
  8. Sokken
  9. Shirt met allover bloemenprint en ijsjes applicatie

Barbara

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply