MAMA-INSPIRATIE Marieke H.

Koken met de Blender!

15 februari 2020
Blender

Het Blenderboek: Mixen is het nieuwe koken!

Gebruiken jullie wel eens een blender in de keuken? Of staat deze juist te verstoffen in een keukenkastje? Hup, eruit halen dus, want met het kookboek “Het Blenderboek” van Nora French breekt er echt een nieuw tijdperk aan. Nee, niet alleen voor smoothies, maar de blender is juist geschikt voor de meest verrassende gerechten!

Nora laat zien hoe je in een handomdraai de lekkerste gerechten maakt met een high-speed blender. Heb je er nog geen in huis? Dan is dit misschien wel het moment om er eentje aan te schaffen. Want eenmaal een paar van deze gerechten gemaakt te hebben, kun je echt niet meer zonder! In het kookboek staan 101 nieuwe en zeer verrassende glutenvrije gerechten, die variëren van gezonde smoothies tot hartige pannenkoeken en van romige soepen tot zoete cupcakes!

Alle recepten in dit kookboek bevatten pure en onbewerkte ingrediënten. Geen geraffineerde suikers of kunstmatige toevoegingen. Zo weet je namelijk precies wat je eet. Daarnaast zijn alle gerechten glutenvrij! Ik heb zelf ervaren wat glutenvrij eten voor je darmstelsel kan doen. Het was voor mij een enorme verlichting en had nooit meer last van een opgeblazen buik! Ook heb ik veel minder hoofdpijn! Ik voel me echt veel gezonder en veel energieker dan voorheen.

Staan jullie ook al te popelen om aan de slag te gaan? Hieronder vind je een paar afbeeldingen van recepten uit het kookboek. Worden jullie nu nog enthousiaster? Ik heb al een aantal gerechten gemaakt uit het kookboek en super enthousiast. Allemaal even lekker en toch heel gevarieerd.

Succes!

Blender

Heerlijke pompoensoep met sinaasappel

Blender

Oosterse quinoawafels met champignons

Blender

Gekleurde smoothies

 

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply