MAMA-INSPIRATIE Marieke H.

Haaraccessoires: Time to Sparkle!

2 december 2019
haaraccessoires

De finishing touch met haaraccessoires van Zenner

De feestmaand is begonnen en we zijn allemaal bezig met “what to wear”. Naar de kapper gaan we allemaal, maar wat is een mooi kapsel zonder prachtigste haaraccessoires? Er zijn zoveel mogelijkheden voor jong en oud, moeder en dochter!

haaraccessoires

Ik ben echt ongelooflijk verrast door het fantastische aanbod aan haaraccessoires van Zenner. Wat een prachtige spelden, haarbanden en scrunchies hebben ze in hun assortiment. Goud en parels spannen natuurlijk de boventoon gedurende deze maand en daar speelt Zenner perfect op in.

Goud en parels

Goud geeft je outfit een totaal nieuwe dimensie. Voor mij is goud de kleur van feest, glamour en glans. Bij Zenner weten ze wel raad met het gouden draad. Goud past bij alles. Ook in de fluwelen headband in shiny taupe zijn gouden fonkels terug te vinden, of de sophisticated zwarte haarknip die, net als de patentspeld fashionable patentspeld, is afgewerkt met de nodige gouden sparkles.

Parels zijn er voor iedere leeftijd. Persoonlijk vind ik ze echt bij deze periode passen, maar in principe zijn ze natuurlijk altijd draagbaar. Pearls are forever!

Zorg ervoor dat je haar altijd goed zit met slimme haaraccessoires. Vul je clips en klemmen, schattige decoraties en praktische elastiekjes aan. En vergeet niet de haardonut, die het geheim is achter de perfecte dot.

De anti-klit borstels van Zenner onklitten je haren pijnloos!

Geheel niet onbelangrijk is zijn de borstels van Zenner. Dankzij de zachte, flexibele pennen ontklitten de anti-klit haarborstels pijnloos je haar! Bij mijn dochter is dit echt een uitvinding en deze fijne borstels zijn te gebruiken op zowel droog als nat haar. De borstels zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, kleuren en formaten.

haaraccessoires

 


Facebook Comments


You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply