Angelique KIDS FASHION

Dress it up met NoNo – part 2

25 april 2019

Pas geleden lieten we jullie het donkerblauwe met rode zijde-achtige jurkje zien van NoNo, maar uiteraard hebben wij het niet bij één jurkje gelaten na het zien van deze zomercollectie! Er zit zoveel leuks bij, dat we het niet konden laten om ook dit jurkje nog te  laten zien aan jullie.

Het gestreepte jurkje in pasteltinten vind ik echt het ultieme zomervakantiejurkje. De pastelachtige kleuren ademen de sfeer van een gezellig badplaats waar je lekker buiten kunt eten en gezellig op terrasjes kunt zitten met een milkshake. Get the picture? Daar hoort echt zo’n jurkje bij met een tikke offshoulder – maar net niet not-done voor meisjes, precies goed omdat er nog een schouderbandje zit –  want deze trend vind ik vaak meer iets voor de oudere meisjes. Maar o, wat staat het jurkje leuk! Maar snel weer een vakantie boeken! Zeker als je bruin bent staan deze kleuren prachtig!  En met de zomerse temperaturen in Nederland van de afgelopen periode moet dat helemaal goed komen! Laten we hopen op een prachtige lange mooie zomer zodat we al ons zomergoed lekker vaak aan kunnen trekken. En als het koud wordt zoek je gewoon even op jas.nl een leuke jas. Bijvoorbeeld een spijkerjack.

Qua maat kun je precies de maat bestellen die je dochter draagt. De jurkjes van NoNo zijn op maat tot ietsjes ruim. Dus dan heeft ze er de hele zomer plezier van.  Eva draagt ook echt haar eigen maat en die valt echt prima op maat!

De gouden sandaaltjes die Eva hier draagt hebben wij in Dubai gekocht bij een lokale shop en zijn in Nederland helaas niet te krijgen denk ik.

Wil je meer zien uit de collectie van NoNo check dan de website via deze link. Wil je de blog van het donkerblauwe jurkje nog even nalezen klik dan even hier. Dat jurkje is ook echt een topper, zeker als je binnenkort een iets leuks hebt waar je dochter een beetje gekleed heen moet.

img_8079 img_8207img_8244 img_8215img_8205

 

 

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply