Angelique SPEELGOED

Kerstkado’s van 10 tot 300 euro – jongens

12 december 2018

Pas geleden lieten we de leukste kerstkadootjes voor meisjes zien voor onder de kerstboom. Nu de beurt aan jongens boven de 6. Lastig…. De mijne hangt het liefst boven zijn Ipad, Playstation en wil het liefst een Nintendo Switch… Over die laatste ga ik nog even denken, want men: wat een bedrag is dat! Dat geef je toch niet zomaar? Of tenminste: de kerstman geeft dat natuurlijk niet zomaar. Vul deze blog gerust aan want ik vind het lastig…..

Nintendo Switch – Mario Kart

De Nintendo Switch Console – Mario Kart 8 Deluxe Bundel is een gelimiteerde bundel dus OP=OP!
De Nintendo Switch is de spelcomputer voor thuis en onderweg. Beleef thuis dezelfde game-ervaring als onderweg, zelfs zonder tv. De hit van het afgelopen jaar. Wel een belachelijke prijs, maar goed….

Je shopt deze Switch voor 320 euro (ietsjes meer dus dan de titel zegt….) o.a. hier

switch

Re-Cycle knutselpakketten

Helemaal van nu en superleuk voor de kids. En leuk geprijsd. Gezellig knutselen. Alle accessoires worden geleverd in een leuke doos. Zelf moet je bijvoorbeeld w.c. rollen en melkpakken recyclen. Superleuk idee.

Via deze link zie je een kleine compilatie over de pakketten. Echt de moeite waard! En nogmaals.. leuke prijsjes! Verkrijgbaar vanaf 10 euro.

Untitled design

Crate Creations Surprise

De jongensvariant van de LOL Surprise. Dit “beest” in een kooi moet je bevrijden en daar komen toch geluiden uit :). Superleuk voor de boys.

Je shopt de Crate Creations Surprise o.a. hier. voor ongeveer 40 euro.

Door op deze link te drukken zie je een compilatie en een kleine video hoe dit precies werkt.Je kunt ook op de foto klikken voor meer info.

img_0093

NERF Laser Ops

Met NERF Laser Ops speel je live lasergames, gewoon bij jou thuis! De munitie is onbeperkt, dus het speelplezier ook. Verbind je de NERF Laser OPS laserguns met de gratis app, dan krijg je real-time informatie over het spel. Je smartphone draag je op je arm of op je blaster. Te koop per stuk of per 2 zodat je samen met een vriendje kunt spelen. Superleuk… en geen “kogels” meer die in je huis rondslingeren.

Deze Nerf Ops zijn o.a. hier te koop voor 40 euro.

erfn ops

Headset voor de gamers

Met deze jonge en kwetsbare oren in gedachten ontwikkelde Plantronics de nieuwe lijn RIG 300 gaming headsets voor PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en pc. Deze comfortabele en lichtgewicht headsets beschermen de oren tegen onverwachte uitschieters in volume dankzij de SoundGuardveiligheidstechnologie. Daarnaast zorgen de open oorschelpen ervoor dat de speler niet volledig is afgesloten van de buitenwereld en dus in contact blijft met de omgeving. De geluidskwaliteit blijft tegelijkertijd meeslepend en loepzuiver dankzij de 40mm-drivers. En…. rust in huis 🙂

Je shopt deze headset voor 40 euro. O.a. hier te koop.

unnamed (3)

 

Fur Real Friend puppy Ricky

Bij het zien van deze puppy krijg je gelijk de neiging om er mee te kroelen. Puppy Ricky is echt te schattig en kan zulke leuke dingen: zijn bot van zijn neus in zijn mond laten glijden, high 5 geven, scheten laten en al zijn hondensnacks  – die je zelf in zijn bek kan stoppen – uitpoepen. Hilarisch natuurlijk. Check de vlog op 3.23 min om het item met Fur Real Friends puppy Ricky te zien.

Je shopt deze zachte fluffy puppy nu in de sale voor 129 euro (i.p.v. 179 euro).  Klik hier om de blog te lezen en hier om hem direct te shoppen.

https://www.youtube.com/watch?v=rmd50dpIm5I

Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply