Angelique KIDS FASHION

Skikleding to the max met Super Rebel Snow

9 december 2018
Untitled design

O MY GOD! Twijfelde ik eerst of ik wel weer op skivakantie wilde, bij het zien van het luipaardpak van Super Rebel was ik om. En of we gaan skieën, ook al is het alleen maar om dat pak.  20 november staat de eerste keer gepland, in Snowworld, even kijken of de kids het leuk vinden, want die hebben de laatste jaren alleen maar zon gezien in de winter en in Dubai zijn we eigenlijk nooit in die skihal geweest. Best jammer eigenlijk achteraf. Maar goed, we gaan in de herkansing. Mede door dit pak.

Voor Kris heb ik overigens de zwarte gekozen, ik twijfelde tussen die grijze all-overprint en de oranje maar uiteindelijk toch voor veilig zwart gekozen. Met als nadeel dat ik hem waarschijnlijk wat lastiger kan traceren op de piste, maar ik vind het pak gewoon echt mooi in zwart. Zo cool met die SUPER REBEL tekst op zijn rug. En… hij heeft een maat groter dan Eva dus in mijn achterhoofd bedenk ik me dan ook dat zij volgend jaar dan dat zwarte pak kan dragen. Style ik het af met roze, ook echt top! De hele collectie is overigens echt toF! Knalroze en knaloranje zijn de accentkleuren in deze collectie. Samen met de luipaardprint, de grijze alloverprint, armyprint, zoet zalm en stoer zwart vormen dit de basis voor deze fantastische Snow-collectie.

Let wel op: de collectie is kleinschalig, dus mocht je interesse hebben sla dan snel in. De verwachting is dat vooral het skipak in de luipaardprint snel uitverkocht is. Wij raden jullie aan deze vast in bestelling te zetten bij één va de verkooppunten die ik onderaan de blog zal zetten.

Buiten de skipakken kun je ook kiezen voor een losse skijas en skibroek. Super Rebel heeft overigens niet alleen de kleding, maar heeft ook aan de veiligheid gedacht. Skihelmen met het bekende logo en skibrillen in verschillende kleuren. Maak je set compleet met de bijpassende of contrasterende hoody, pull, sweater, col of skilegging voor extra koude dagen.

superrebel

Super Rebel Snow

Mis deze winter niet de Super Rebel SNOW collectie! Hiermee val je zeker op bovenop de piste!  Ski-pakken, ski-jassen, ski-broeken en ski-accessoires in lekkere felle kleuren of trendy prints. Vooral de luipaardprint is favoriet bij de meiden.

SuperRebel is verkrijgbaar in maat 104 t/m 176.

Verkooppunten:

 

 


Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply