GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

SNEAK! TOPITM WINTER 2018

3 september 2018

Relax and Smile,

… want over twee dagen is het zover! Dan ligt het nieuwe TOPitm in de winkels en is het online beschikbaar. We laten je vandaag al een complete set zien van de nieuwe herfst/winter 2018 collectie. Het is een collectie waar ik en veel volgers heel erg naar uitzien! Dit seizoen is er gekozen voor maar één levering maar wel een hele uitgebreide. Je ziet diverse lijnen in de collectie die anders zijn qua kleur en print. Persoonlijk vind ik dat heel fijn. We hebben meestal wel 2-3 setjes TOPITM en houden van variatie in de kast. Dus fijn als ze dan alle drie heel anders zijn qua uitstraling. Maar één ding hebben ze altijd gemeen: de uiterst comfortabele stoffen die het heel draagbaar maken en die echte TOPitm twist. Net even anders qua stijl dan andere merken en altijd die mooie details. We houden je niet langer in spanning. Kijk je mee?

De afgelopen twee weken kwamen er al wat sneaks voorbij en wat is het toch gaaf! Een geweldige collectie! Hoe kunnen we hier nu toch uit kiezen? Het was dan ook super spannend om de review set uit te pakken. Maar als fan van het eerste uur kent TOPitm ons goed en weet wat bij ons past. Bente kan veel kleuren hebben maar bijvoorbeeld geen beige of lichtgrijs. Dat maakt haar bleek. Zeker in de winter als het zomerbruin verdwenen is. Dus het was een prachtig blauw jurkje met een leuke borduur-applicatie ‘NOPE’ in contrasterend groen. Het hartje maakt het extra girly! De linkermouw is voorzien van een elastische bies met opdruk (relax and smile) en halverwege de mouw zie je nog een sierlijk detail. Dat bedoel ik dus! Dat maakt TOPitm echt uniek. De taille is voorzien van een rood/wit koord. We combineren de jurk met een sportieve, rode legging. Op het linkerbeen van de legging zien we de elastische bies terug. De komende weken hopen we de set nog te kunnen dragen met de kleurrijke kniekousen! Een hippe, sportieve maar bovenal draagbare outfit waar je direct plezier van hebt! Wij zijn fan!

Maatinfo: Bente is 134 cm en draagt de jurk en legging in maat 134/140. Ze zit met haar lengte in het begin van deze maat dus er is zeker nog wat groeiruimte.

Shopinfo: Donderdag a.s. ligt TOPitm in de winkel en kun je online shoppen! Ik zit klaar om 9.00 uur. Jij ook?  Zet www.topitm.nl alvast in je favorieten!

Schoenen: Vielen je de gave veterboots ook al op? Deze zijn van Twins&Trackstyle. Binnenkort zie je deze nog terug op Shopaholiek voor een uitgebreide review. Nu al shoppen? Klik hier voor verkoopadressen.

Ketting: De leuke ketting is van Klick-it. De hanger is magnetisch waardoor je steeds van afbeelding kunt wisselen. Je shopt ze hier.

 

Veel shopplezier donderdag! www.topitm.nl

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

Topitm winter 2018

De eerste review met een voortandje er uit… schattig toch!

 

Topitm winter 2018

Bente tekent overal hartjes… dus extra leuk deze applicatie

 

Topitm winter 2018

Zie je de mooie details op de mouw en kniekousen…

 

Topitm winter 2018

 

Topitm winter 2018

 

Topitm winter 2018

Deze gave ketting is van Klick-it

 

Topitm winter 2018

De rode legging met witte bies geeft een sportieve uitstraling aan de outfit

 

Topitm winter 2018

 

Topitm winter 2018

 

 

Topitm winter 2018

 

*sponsored post

 

Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply TOPITM HERFST/WINTER 2018 | Shopaholiek 5 september 2018 at 20:21

    […] […]

  • Leave a Reply