GIRL MUSTHAVE TEENS

De musthave broek van dit moment

24 juni 2018
Inspiratie voor tieners

SMELLS LIKE TEEN SPIRIT

Apart volkje die tieners…Toen ze jonger was, vond ze alles leuk en mooi en zat alles goed. Tegenwoordig kan een rokje afgekeurd worden door een stiksel, een broek door een verkeerde zak, een jurk omdat deze net te wijd zit, net de verkeerde kleur heeft, de strepen te breed of te smal zijn. Het kunnen de kleinste dingetjes zijn waarom kleding niet door de keuring komt en niks schijnt tegenwoordig meer echt perfect te zitten.

Zo viel ik bijna van mijn stoel toen ze onwijs enthousiast reageerde op de nieuwe groene collectie van Nik&Nik. Er werden verschillende screenshots doorgestuurd van dingen die er echt moesten komen en of ik het ook al gezien had. Vooral de sportpants MOEST er komen, ze had al een combi bedacht en de pet die zou haar ECHT FAN-TAS-TISCH staan en ze zou hem echt echt echt dragen!!! Er blijft namelijk tegenwoordig ook wel eens wat ongedragen liggen, wat dan toch ineens niet zo leuk blijkt te staan of het zit ineens niet meer lekker en daar mopper ik natuurlijk over.

Apart volkje die tieners… zodra het binnen was, moest het meteen gepast worden, iets waar vroeger over gemopperd werd en waar ik het vroeger eerst mocht bewonderen, moest er natuurlijk nu meteen een foto euh.. correctie…een selfie worden gemaakt met snapchat en in de groepsapp van de klas worden gezet, zodat iedereen haar nieuwe pet waar ze zo blij mee is kon bewonderen en daarna natuurlijk meteen op Insta…

Slimme meid die Nikkie, goed ingespeeld op dat tienervolkje, vandaar de tekst Insta Famous natuurlijk. Ik mocht zelfs wat foto’s maken van haar nieuwe set, ik ben er van overtuigd dat deze set met veel plezier en geregeld gedragen gaat worden! Het valt allemaal op maat tot iets ruimer, ze draagt alles in maat 14 bij een lengte van 1.65 en heeft nog een klein beetje groeiruimte.

Shoppen: broekpettopspijkerjasjegympen

20180615_170111IMG-20180621-WA003320180615_165211

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply