Barbara BUDGET MUSTHAVE

Jeans met borduursels *BUDGET*

10 februari 2018
jeans met borduursels

Je ziet steeds meer jeans met borduursels, opdruk, pailletten, parels. Noem het maar op! Als het maar net even een andere look heeft dan de gewone spijkerbroek. Ook flared, straight cropped, damaged alles zit in een nieuw jasje. Nova laat jullie een gave spijkerbroek zien, wat net even anders is en hij heeft ook nog eens een budgetprijsje.

In een verloren uurtje, je kent het vast wel, snel even tussen de bedrijven door,  snuffelde ik bij m’n geliefde webshops rond. Ik zag eigenlijk vrij snel deze leuke budget denim broekjes. In mijn gedachten rende Zonne al vrolijk rond over het schoolplein met een cactus broek en Nova gaat lekker buiten spelen in deze toffe dark washed jeans met allemaal borduursels. Hoppa, de keuze was gemaakt!

Begin ik ook maar direct met die leukerd van Nova. Deze broek heeft allemaal madeliefjes en zijn er heel mooi op geborduurd. Dit is wel een vereiste vind ik. Anders vliegen de bloemen je in no-time om de oren en houd je een heel raar broekje over. De pasvorm is lekker fitted en valt precies op maat.

De jeans van Zonne vind je hier. Fijn dat de maatrange van 3 tot 16 jaar loopt! Dit broekje is ook voor niemand te kinderachtig, maar juist lekker stoer. Dit jonge frisse groen geeft je direct al een lentegevoel en de prikkelende cactus is gewoon enorm stoer. Deze skinny valt mooi op maat en is ook nog eens budget.

Deze regenboog jeans stip ik nog even aan, want wat is hij leuk. Het Stella McCartney statement is hiermee wel gemaakt en worden er vrolijk van, of niet?

De eenhoorn jegging hoort wat mij betreft bij eenzelfde categorie. Nog steeds zet deze trend zich voort en niemand kan er genoeg van krijgen. Deze budget jeans is dus een hele leuke aanvulling op al je eenhoorns die je al hebt verzameld.

De laatste is voor onze vooroplopers in modeland. Hier, in mijn woonplaats zie ik nog niemand met een culottte lopen, maar daar kan natuurlijk verandering in komen. Deze denim culotte is natuurlijk ideaal voor de zomer en heeft nog een budgetprijsje ook! Ook loopt deze maat door tot 168.

Shoppen

  • Klik op de rode woorden en zie direct de leuke prijsjes;)
  • Het te gekke mini rodini luipaard topje shop je bij Adorablekidzz

Barbara

  • Kom je mij volgen op Instagram: barbara.vanschaik? Daar plaats ik geregeld outfitfoto’s en ook dagelijkse kiekjes komen voorbij. Ik zou het heel leuk vinden je daar te spreken.
  • Meer blogs lees je hier terug

 

Jeans met borduursels

Jeans met borduursels


Facebook Comments
Barbara van Schaik
Laatste berichten van Barbara van Schaik (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply