BLOGGEN

Help ik ben besmet met het ‘zomercollectie virus’!

24 januari 2018
LRG_DSC08568

Zit je ook al op het puntje van je stoel, 1 muisklik verwijderd van de nieuwe collectie van je favoriete kinderkledingmerk? De komende weken gaat het namelijk allemaal gebeuren. De lente/zomercollectie van 2018 wordt gelanceerd.

Het verbaast me soms hoe goed iedereen op de hoogte is van alles wat gaat komen. En de 1 weet het nog leuker te combineren dan de ander. Ik merk aan mezelf dat ik me volledig mee laat slepen door het virus dat ‘zomercollectie’ heet! Een voordeel is tegenwoordig wel dat bijna alles geoorloofd is, qua mix and match. En lang leve Instagram! Want dankzij jullie allemaal heb ik heel wat leuke nieuwe merken leren kennen. Aan sommige merken moest ik heel erg wennen. Maar hoe vaker ik iets voorbij zag komen, hoe leuker ik bepaalde stijlen ging vinden. Wat ik persoonlijk belangrijk vind, is dat de kleding wel bij je kind moet passen. En dan heb ik het niet over de maat, maar over de uitstraling van een merk.

Heb jij je al laten verleiden tot het kopen van iets uit de nieuwe collectie? Ik eerlijk gezegd wel! En terwijl het de afgelopen week letterlijk dakpannen regende bij ons in de straat (notabene met mijn eigen dakpannen) kwam er ’s avonds een koerier aan de deur met de eerste levering zomerkleding voor Benja. En toen we in het weekend een uitstapje maakten, deed ik het bij hem aan. Ik zocht een leuke locatie om te fotograferen, want thuis is het nog te donker. Het was ontzettend koud buiten. Dus de sjaal ging om, muts op en de winterjas ging aan bij Benja, met daaronder zijn nieuwe voorjaarsset. 1 zwaluw maakt nog geen zomer oftewel….de nieuwe voorjaarscollectie kan in deze weersomstandigheden eigenlijk nog niet gedragen worden.

Voor Benja heb ik gekozen voor een set bestaande uit een T-shirt en kousen van Bobo Choses. Een merk dat in 2008 is opgestart in Barcelona met het idee om een kledingmerk te creëren, dat de magische en gepassioneerde wereld van kinderen vangt. Iedere collectie ontstaat rond een verhaal met eigen karakters. De met de hand geïllustreerde prints, samen met de zorgvuldig gekozen stoffen en kleuren, laten de collectie echt tot leven komen. Het merk is eenvoudig, eerlijk en met een sterke persoonlijkheid. Het broekje dat ik kocht en prima matcht bij het shirt en de kousen is van NuNuNu. Dit Israëlische label is ontworpen voor jongens en meisjes van 0-12 jaar. Het merk is cool en up to date. Hoge kwaliteit materialen, urban design, basic kleuren, de persoonlijke touch en een deconstructie look maken dit tot een uniek item. 

  • De kleding valt mooi op maat alleen bij Benja zit het nog vrij ruim omdat ik er rekening mee gehouden heb, dat hij het pas over een aantal weken gaat dragen. (misschien had ik het net zo goed pas over een paar weken aan kunnen schaffen, maar dan was zijn maat al uitverkocht. Vandaar!)
  • Het jasje van Retour kocht ik een paar maanden geleden al en vond ik gezien de weersomstandigheden een prima combinatie. (Het jasje shop je nu met korting online)
  • De sneakers van Puma kocht ik in de Sale.

De afgelopen dagen heb ik een inventarisatie gemaakt van wat Benja allemaal in zijn kast heeft hangen. Volgens zijn vader heeft hij meer dan genoeg, zo niet teveel! Maar daar valt nog behoorlijk wat op af te dingen hoor (er komt dus waarschijnlijk nog wel een paar keer een koerier dit voorjaar). O, voor mezelf kocht ik trouwens hele hippe sneakers. Die zie je zo vanzelf wel voorbijkomen.

Vind je het leuk om te laten zien wat jij al gekocht hebt? Doe dat dan gerust! Ik ben heel benieuwd. En vind je het leuk om mij en mijn kinderen te volgen op Instagram dan ben je daar natuurlijk ook van harte welkom.

Groetjes Renate

 

 

LRG_DSC08570
LRG_DSC08602

 

LRG_DSC08626

 

LRG_DSC08628

 

LRG_DSC08643

 

LRG_DSC08664


Facebook Comments


Angelique

Owner/Founder Shopaholiek en ShopaholiekMama at Shopaholiek Kids Fashion & Lifestyle online magazine
47, 4 kids en getrouwd. Gek op Kidsfashion, reizen, eten en "leuke dingen doen". Niet te serieus, maar altijd in voor een goed gesprek met een lekker wijntje.

Latest posts by Angelique (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply