EVENT Family Jolanda

HET TELEKIDS FAMILIE FEEST

6 juni 2017
0 header

Hét familiefeest van het jaar!

Door dochter Bente (net 6) werden de dagen afgeteld en toen was het ineens zover..  Pinksteren! Want tijdens het Pinksterweekend vond het Telekids Familie Feest plaats in de Evenementenhal te Gorinchem met maar liefst 8 shows voor jongens en meisjes! En Shopaholiek mocht er op zaterdag bij zijn! Er mocht zelfs een BFF mee! Al op de heenweg in de auto werden de liedjes gezongen van de TV helden die ze zouden gaan ontmoeten; Fien & Teun, Assepoester, Sneeuwwitje, Rapunzel, Ernst en Bobbie, Wardo Wonder, Brandweerman Sam, Jul & Julia, Raak, Thomas de Stoomlocomotief™, Super Wings, Bibaboerderij, Playmobil Super 4, StoryZoo en nog veel meer!

Een uur voor aanvang van het concert waren we al aanwezig want er waren diverse leuke activiteiten op het Telekidsplein zoals meet & greets met alle TV idolen, springen op luchtkussens, een ritje met een treintje maar er waren ook diverse verkooppunten van eten & drinken en merchandise. We zochten onze plaatsen op want de show ging bijna beginnen. Wat me direct opviel is dat het best knus is en niet zo massaal als ik had verwacht. In de grote hal is een mooie concertzaal ingericht. Vanaf alle plekken heb je dus goed zicht op het podium en hoef je echt niet op de eerste rij te zitten. Een beetje spannend vinden de dametjes het wel… wat gaan we horen en zien? Hans en Grietje nemen ons mee in een leuk, interactief verhaal vol spetterende optredens…  Zijn alle uitnodigingen verstuurd? Zullen alle TV vrienden op tijd op het grote feest zijn? De kinderen in de zaal zingen en dansen mee, stampen met hun voeten en klappen op de ritme van de muziek. Heerlijk om onze meisjes en alle andere kinderen zien te genieten! Als alle vrienden gevonden zijn (de laatste moet zelfs door Wardo Wonder tevoorschijn getoverd worden) barst het feest los tot aan de grote finale.

De lampen gaan aan… wat jammer, de show is voorbij. Maar we gaan nog niet naar huis want we kunnen nog uitgebreid nagenieten op het Boerderijplein waar de kinderen pony kunnen rijden, diertjes zien en aaien op de kinderboerderij, een ritje kunnen maken op het tractorparcours en een kijkje kunnen nemen op de televisieset van Fien & Teun. Het Boerderijplein was overigens de hele dag geopend. En dan horen we een stem: “Over 15 minuten start de parade”! Wat een verrassing! We nemen een plek in achter de grijze lijn en genieten van alle figuren die rustig voorbij komen. Bijna iedereen kunnen we een handje geven! Wat een prachtige afsluiting van een geweldige middag!

Wanneer we via het Boerderijplein de hal verlaten, ontvangen we in de stand van Cloe’s Toverkast nog een gratis DVD en verderop nog een leuk magazine vol kleurplaten, spelletjes, informatie over shows etc. En wat lees ik in het magazine…, in 2018 is er weer met Pinksteren een Telekids Familie Feest!! Wij zijn er zeker weer bij maar jij toch ook?

Noteer alvast in je agenda: Pinksteren 2018 – Telekids Familie Feest 

Voor meer informatie: www.vanhoorne.com/Telekidsfamiliefeest

 

Outfit Bente: wit rokje en top KIEstone (via Kidz Boutique Naaldwijk), outfit Moos: jurk TOPitm (www.topitm.nl).

 

Telekids Familie Feest 2017

De dametjes hebben er zin in!

 

Telekids Familie Feest 2017

Gespannen snoetjes, de laatste bezoekers komen binnen, de show start bijna….

 

Telekids Familie Feest 2017

Pipo de Clown en Mammaloe

Telekids Familie Feest 2017

Ernst & Bobbie

Telekids Familie Feest 2017

Raak!

 

Telekids Familie Feest 2017

Het feest in volle gang!

 

Telekids Familie Feest 2017

De spetterende finale!

 

Telekids Familie Feest 2017

We zitten klaar voor de parade…

 

Telekids Familie Feest 2017

Eén van de meet & greets…

 

Telekids Familie Feest 2017

Volop vermaak op het Boerderijplein!

 

Telekids Familie Feest 2017

Wat hebben ze genoten! Met een gratis magazine (vol kleurplaten, spelletjes etc.) gaan we weer naar huis.. Tot volgend jaar!

 

*sponsored post


Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply