GIRL Jolanda NIEUWE COLLECTIE

WAAAW SPRING / SUMMER 2018

4 maart 2018
1 header def

Time for (online) shopping…

Jaaaah, vandaag is het zover! Om 9 uur kun je het kleurrijke Waaaw online shoppen! Vanaf vorige week donderdag ligt deze prachtige zomercollectie al in de winkels en misschien heb je zelfs al een mooie outfit (of twee) in huis. Maar voor iedereen die geen verkooppunt in de buurt heeft, is er natuurlijk de webshop!

Afgelopen week lieten we je al een complete Waaaw outfit zien in een review. Die lees je hier nog even terug. Er staat ook handige maatinfo in. In deze blog laten we je zien wat je vandaag kunt verwachten zodat je wellicht beter een keuze kunt maken uit al dat moois. Wat is er nieuw? Nou, er zijn om te beginnen twee prachtige prints: een zwart/witte zig-zag print en een kleurrijke vogelprint. Je ziet beide prints terug in rokjes, leggings, riempjes, haarbanden en jurkjes maar bijvoorbeeld ook in afneembare ruches. De losse ruches kun je makkelijk bevestigen aan alle items met spaghettibandjes. Hiermee kun je je outfit helemaal uniek maken! De losse ruches worden overigens nageleverd. Deze zijn vandaag dus nog niet te bestellen. Verder zijn er hippe shorts met bretels, die ook afneembaar zijn. Doe ze om of laat ze nonchalant hangen. Klik de sleutelhanger aan je short voor een extra leuk detail!

Hou je van een echte girly stijl, dan is vast het zwierige midi rokje wat voor jou! Combineer deze met een mooie top met plooitjes. Hou je meer van een sportieve look, kijk dan bijvoorbeeld eens naar het korte rokje met bies en de mooie ritsjurk. In combinatie met een leuke legging en een vestje, creëer je snel een sportieve outfit!

Het afstylen van je outfit kun je bijvoorbeeld doen door de enorme keuze aan nieuwe applicaties. Maar ook door te kiezen voor wel of geen drukkers bovenin. Dit kan overigens alleen in de webshop van Waaaw zelf. Dus dit seizoen zijn er nog meer mogelijkheden om je outfit zelf samen te stellen! Ik ben heel benieuwd waar jij voor gaat vandaag! Laat je het weten onder de blog?

Vandaag vanaf 9.00 uur kun je online de hele collectie shoppen op o.a. www.waaaw.nl. Veel shopplezier!

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

Waaaw zomer 2018

 

Waaaw zomer 2018

 

Waaaw zomer 2018

 

 

Waaaw zomer 2018

 

waaaw zomer 2018

 

Waaaw zomer 2018

 

waaaw zomer 2018

Een vestje maakt je outfit helemaal af!

 

waaaw zomer 2018

 

waaaw zomer 2018

 

*sponsored post


Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply