BUDGET Jolanda

Budget Canvas Gympen

12 januari 2017
header-def

Sportief met canvas gympen!

Het voorjaar komt langzaam in zicht en dan zie ik de canvas schoenen weer in allerlei kleuren en modellen in de winkels. Yes! Voor mij al jaren een echte musthave in de zomer. Het liefst heb ik ze in 3 kleuren in de kast (en sowieso een witte variant!) om lekker mee te kunnen combineren. Ze zijn luchtig, casual, kleurrijk en sportief en hoeven ook helemaal niet prijzig te zijn. Deze stoffen schoenen zitten super fijn volgens dochter Bente. En zijn ze vuil (meestal enkel de witte rand rondom), geen probleem… Ik maak ze schoon met een billendoekje of snoetenpoetser en dan zien ze er weer helemaal als nieuw uit! Mijn eigen canvas gympen gooi ik gewoon in de wasmachine maar die van onze dochter gaan toch maar enkele maanden mee want die voetjes groeien zo hard…

Ik ben zelf erg van de ‘setjes’. Ik vind het fijn als de outfit matcht en dat de kleur van de schoenen ergens terugkomt in de outfit… Is het niet in de kleding zelf, dan in het riempje of accessoire..  Deze canvas schoenen maken wat mij betreft de outfit echt af. Ze staan bijvoorbeeld erg leuk onder een jurk of rokje met kniekousen. Loopt onze dochter er dan dagelijks op in de zomer? Nee, zeker niet. Ze heeft altijd een paar stevige sneakers (voor als er echt veel gelopen moet worden), sandalen met een goed voetbed, slippers voor de hete dagen in de speeltuin etc. We wisselen dagelijks af.

Het leuke van deze kleurrijke schoenen is, ze zijn helemaal niet duur! ‘Vroeger’ kocht ik ze bij H&M (met die fijne klittenband bovenin) maar de laatste tijd zie ik daar weinig kleuren in het assortiment. Bij Bristol shop je nu 2 paar Panther canvas gympen voor €15,99! Er is volop keuze in kleur en model. Ze vallen goed op maat. Kijk hier voor het complete Bristol aanbod. Ook Scapino heeft er nog enkele in het assortiment. Wellicht dat er tegen het voorjaar nog meer kleuren komen (waaronder wit). Houd de websites en winkels dus goed in de gaten!

Houden jullie ook van kleurrijke canvas gympen? Ik heb voor het voorjaar alvast de fuchsia en mintgroene besteld. Voor welke kleur ga jij? Of heb je zelf een goede budget tip? Reageer dan onder het blog, dat vinden we leuk!

 

 

 

Een kleine greep uit het assortiment bij Bristol

 

 

Voor onze herfstvakantie (afgelopen oktober) shopte ik een paar rode gympen bij Bristol.

 

Ze maken deze Br@nd outfit helemaal af! Ik hou ervan!

 

 

Meer blogs van Jolanda lezen, klik dan hier.

 

 

 

 

 


Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply