SPEELGOED

Sinterklaaskadootjes: nieuw in 2016

14 november 2016
de-vijf-leukste-net-nieuw-uitgekomen-kadootjes

Vijf Sinterklaaskadootjes die je (waarschijnlijk) nog niet in huis hebt!

Sinterklaaskadootjes: Soms weet je het toch gewoon niet meer? Wat koop je dit jaar voor Sinterklaas? Omdat wij regelmatig persberichten krijgen met daarin “nieuwere” producten, dacht ik dat het misschien eens leuk was om wat items met jullie te delen, die ik zelf leuk vind. Sommige items hebben wij zelfs al in huis. Wel ingepakt voor pakjesavond hoor! Het is nou niet dat mijn kids altijd zomaar kadootjes krijgen. Dit zijn kadootjes die je nog niet zo vaak voorbij hebt zien komen. Misschien bij mijn collegabloggers, maar als je er daar niet zoveel van volgt brengen wij je misschien wel op een leuk idee!

sinterklaaskadootjes

 

Deze schattige Kanindocka pop uit Zweden met vrolijke konijnenoren en roze blosjes op haar wangen heeft een hoog knuffelgehalte! Het ideale knuffelvriendje voor je kindje! Eva vindt deze pop dus echt helemaal top. Volgens mij ook omdat de oogjes van de pop dicht zijn: ze denkt dat het popje de hele tijd ligt te slapen, dus ze legt hem ook constant bij haar in bed. Echt zo schattig!  Het popje is niet echt goedkoop voor € 34,95 maar als je het popje voelt en ziet snap je waarom deze in het wat hoger segment zit. Voldoet ook echt aan alle eisen.

 

 

 

Shoppen: Kleine Giraf

 

 

sinterklaaskadootjesOok dit kado valt zeker in een wat hoger segment maar ik wilde het toch even met jullie delen: De Kurio Smart. Kinderen maken huiswerk steeds vaker op de laptop én gebruiken de tablet om spelletjes te doen. De Kurio Smart is een snelle 8.9 inch Windows laptop en tablet ineen. Kinderen kunnen hun huiswerk maken op de laptop, voorzien van het Microsoft Office pakket. Als ze klaar zijn, koppelen ze eenvoudig het scherm los van het toetsenbord om het als tablet te gebruiken. Wij gaan deze nog uitgebreid testen en zullen hier zeker op terug komen! Van collegabloggers (bijv. Mamaliefde)  heb ik al begrepen dat dit een topper is!

 

Shoppen: Kurio Smart.

 

 

SinterklaaskadootjesWe hebben deze al eerder voorbij laten komen, maar dit is ook echt leuk gevonden! De Brickbox: check dit blog maar eens voor het uitgebreide blog. Wij op de redactie zijn fan. Voor iets meer dan 20 euro per maand krijg je iedere maand een box vol LEGO thuisgestuurd. Een beetje hetzelfde als de foodbox, maar dan met speelgoed. Altijd leuk voor je kids. En vind je dat je kinderen al genoeg hebben? Dan bewaar je wat items uit de doos voor een feestje of verjaardag. Wij hebben deze box ook aangevraagd en zullen jullie binnenkort onze ervaringen delen :). Ik denk dat dit zomaar heel erg leuk kan zijn!

 

 

Shoppen: Brickbox

 

 

 

sinterklaaskadootjesDe lightbox kennen we natuurlijk al een tijdje! Superleuk, nog steeds. En ik denk ook nog steeds leuk om kado te geven aan de iets ouders kids. Deze versie is iets nieuwer en ook echt heel tof!  Op deze lightbox in de vorm van een spreekballon kun je je eigen tekst schrijven. Of de kids kunnen er tekening op maken. Wat jij wilt :). Deze shop je bij Coolgifts.nl. Op die website heb je allemaal van die leuke hebbedingetjes, die je eigenlijk niet nodig hebt, maar die wel ontzettend leuk zijn om te hebben of kado te geven. Zeker als je voor volwassenen een kadootje nodig hebt raad ik je aan even op die site kijken.

 

Shoppen: Coolgifts.nl

 

unnamed-2Heb jij echte K3 fans? Ik wel :)…. Mijn dochter vindt het fantastisch en blert heerlijk mee. Grappig detail is wel dat mijn oudste dochter, net 18 geworden, ook altijd zo fanatiek meezong, en dansen natuurlijk. Want wat gaat K3 toch eigenlijk al lang mee. Het blijkt en blijft een echte succesformule. In Dubai beginnen de scholen tussen half 8 en 8 uur. Dus deze wekker komt bij ons zeker van pas, want die gaat al om een uur of half 7 daar. Best pittig. Om het opstaan iets leuker te maken, heb ik dus deze wekker voor mijn dochter op het verlanglijstje gezet.

 

Shoppen: K3 wekker.

 

unnamedVoor meisjes tot 14 jaar heeft VTech een selfiestick met Selfie Cam, een superslimme camera met een 180 graden draaibare lens en heel veel mogelijkheden om alles vast te leggen. Niet voor niks is deze gadget genomineerd tot Speelgoed van het jaar 2016. Foto’s en filmpjes maken, beeld bewerken, slideshows samenstellen; het kan allemaal met de stevige en stijlvolle Selfie Cam. Het resultaat is meteen terug te zien op het heldere LCD-scherm. Grappig extraatje zijn de geïntegreerde make-up studio, kapsalon en de muzikale diashow. De Selfie Cam heeft drie extra spelletjes, voor de momenten dat ze zichzelf of hun vriendinnen eventjes zat zijn. De Selfie Cam zelf is onvermoeibaar, dankzij de ingebouwde oplaadbare accu.

Shoppen: V-tech Selfiecam

 

schermafdruk-2016-11-09-09-43-03

Bijna een jaar geleden zag de zevende episode van STAR WARS: THE FORCE AWAKENS het licht. De filmhappening van het jaar betekende ook de release van een waanzinnige nieuwe collectie Star Wars speelgoed met de nieuwe characters, blasters, lightsabers en voertuigen uit de film. Dit najaar verrast Hasbro met weer nieuwe Star Wars items gebaseerd op de populairste filmreeks allertijden: met lightsabers en een unieke Darth Vader Voice Changer Helmet, waarmee je het universum de stuipen op het lijf jaagt.

Met de Blast Tech Lightsaber van Star Wars maak je zeker indruk op je vrienden! De Lightsaber kan licht geven en er komt ook nog eens een indrukwekkend geluid uit. De lichtgevende saber is maar liefst 56 centimeter lang. Bovendien kan de Blast Tech Lightsaber bij het handvat Nerf darts afvuren.

Daarbij is de Blast Tech Lightsaber onderdeel van de Bladebuilders (net als de Spinning Lightsaber), waarbij alle onderdelen te combineren zijn, ook met de andere Bladebuilders lightsabers.

Shoppen: Blast Tech Lightsaber.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

unnamed-3De net gelanceerde Co-De Rups van het kindermerk Fisher-Price is uitgekozen tot Speelgoed van het Jaar 2016 (categorie 4 – 5 jaar).Co-de-Rups is een van de nieuwe educatieve speeltjes van Fisher-Price. Dit speelgoed gaat een stap verder dan het leren van ABC’s en 1-2-3-‘s: het leert kinderen zelfstandig denken. Elk speeltje stimuleert vaardigheden voor de 21e eeuw, zoals nieuwsgierigheid, experimenteren en probleemoplossing op manieren die kinderen nog niet kenden. Je kleintje ontdekt spelenderwijs steeds weer nieuwe mogelijkheden. Stimuleert de leergierigheid, nu en later.

Shoppen: Fisher-price rups

 

 

 

 


Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply