Angelique TRAVEL

Ons eerste travel-uitstapje zit er op: update

23 april 2016
i1

OUTFITS SHOOTEN OP LOCATIE

Wat is er  nou leuker dan foto’s maken op het strand? Zeker als het zo is dat je nog aardig wat zomer-outfits op de foto moet zetten. Onze eerste travel-locatie was Wijk aan Zee. Nou…. dat hadden we slechter kunnen treffen. Wat hebben we genoten. Mocht je nog een leuk beachhouse zoeken kijk dan even dit blogje na. Het licht is op het strand altijd fijner, weinig storende elementen en een zee en blauwe lucht doen het altijd goed. Beetje jammer dat het weer het een tikkie liet afweten, maar één dag hebben we echt heel erg genoten van een heerlijk zonnetje. Dan is dit best een leuk baantje 🙂 Work mixing pleasure. Onze nieuwe gastblogger Jolanda verbleef een tijdje terug in Malaga, ook zo’n leuke vakantiebestemming, die tips lees je hier. Zij gaat in de meivakantie naar Portugal en zal haar passie voor reizen met kids graag met jullie delen.

De volgende travel-locatie komt er weer aan voor mij. As we speak: op dit moment ben ik in een stadje net buiten Barcelona op een leuke camping van Vacansoleil voor de kids. En bij slecht weer kunnen we een dagje Barcelona meepakken, superleuk natuurlijk. De boys kunnen naar het stadion van Barcelona, Camp Nou en de girls kunnen Barcelona City in. Laat ik daar nou prima de weg weten! I love Barcelona. Mijn medeShopaholieks gaan ook op reis en sommige zullen jullie ook trakteren op een leuk blog met leuke tips voor jou en je kids. Ter plekke doen we dan ook weer leuke reviews van nog leukere kidsfashion. Het is toch ook gewoon leuker om hoogzomerkleding te zien in een zonnige omgeving? Vinden wij wel in ieder geval!

De voorpret begint natuurlijk al met het inpakken: ik heb een bijzonder leuke koffer vol kleding bij me. We gaan mixen and matchen met één merk en jullie zo laten zien hoe je “licht” kunt reizen door kinderkleding mee te nemen wat allemaal bij elkaar past. Verder testen we ook allerlei leuke handige gadgets uit waar ik zelf ook reuze benieuwd naar ben. Deze kun je hier vast nalezen. Laat het me vooral weten als je nog leuke gadgets weet die niet echt nodig maar wel ontzetting handig zijn. Ik ben gek op onzin dingen die toch onmisbaar zijn 🙂

Anyway…. er is nog genoeg te ontdekken voor en door ons! Zowel aan leuke nieuwe merkjes, nieuwe collectie en nieuwe vakantiebestemmingen of gewoon leuke dagjes uit met onze kids. We gaan het jullie allemaal laten zien.

Liefs, Angelique

 

 

 


Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply