GIRL REVIEWS

Linde in IKKS, Giga en een vleugje Le Big

10 april 2016
Untitled design (3)

A CORAL SUMMER LOOK

Wij dragen inmiddels elke dag zomerkleding, maar ik blijf verlangen naar meer, of eigenlijk naar warmer. Ik kan niet wachten tot de beentjes bloot kunnen en een beetje bruin worden. En Linde kan niet wachten tot ze topjes aan kan, ze is gek op luchtige kleding. Dit setje van IKKS past dan ook perfect bij haar. Ze draagt een lekker zacht shortje met een lieve zomerse print en een elastische taille met een glittertje. Daarop een prachtige koraalrode top die geweldig is uitgewerkt. Kijk maar eens naar de afwerking langs de kraag en armsgaten en dan de print o la la, wat mooi met die sierraaddetails en pompoms. Om het geheel aan te kleden draagt Linde er nog een baseball jack bij. Deze is van mesh stof, een materiaal met kleine gaatjes. Een heerlijk luchtig vestje dus voor de zomer.

Zo’n mooi IKKS setje verdient natuurlijk een paar prachtige schoentjes, in dit geval sneakers van Giga. Ik ben zelf een echte internetshopper en kijk altijd reikhalzend uit naar mijn pakketjes. Soms wil de inhoud iets tegenvallen, maar soms maak ik bijna een vreugdedansje omdat het nog mooier is dan verwacht. Dat laatste had ik bij deze Giga sneaker, want oooh wat zijn ze mooi. De sneaker heeft allerlei verschillende structuren in ton sur ton tinten. De gouden accenten glinsteren precies op de juiste manier en de panterprint is gewoon perfect. Giga heeft dit seizoen ook geweldige schoenen met een bijzonder bloemmotief, die roepen mij ook nog steeds. Naast het mooie uiterlijk zitten de schoenen ook heel goed en lekker, dat is eigenlijk nog belangrijker.

Om Lindes look een heerlijk tropisch tintje te geven heb ik haar knotjes versierd met een haarbloem van Le Big. Nu alleen die temperatuur nog omhoog, Linde is ready for summer in ieder geval.

Maatadvies:

Linde is nu 1,20 centimeter. De IKKS items draagt ze in maat 8, dit kan al goed maar ze heeft bij haar lengte in deze maat zeker nog groeiruimte. Schoenen koop ik voor haar op het moment in maat 30 en de sneakers van Giga in die maat zitten helemaal goed. De Le Big haarbloem is one size fits all (wink). Helaas wel uitverkocht, maar ze hebben nog zo veel meer leuks op hun site.

Verkoop/collectie informatie:

Bekijk en shop IKKS

Bekijk de Giga collectie en vind de verkooppunten

Love en shop Le Big accessoires

 

IKKS mesh baseball jacketGiga desert met panter sneaker IKKSIKKSLe Big accessiores

 


Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply