GIRL NIEUWE COLLECTIE REVIEWS

Yuna in Br@nd zomercollectie 2016

26 februari 2016
br@nd

Br@nd zomer 2016: kleurrijk en sportief

Dat je kindermodeblogger bent en het geluk hebt dat je alvast de hele collectie van Br@nd for Girls mag zien voordat het online staat, hoe leuk is dat? In mijn geval echt een droom, want ik ben al jaren trouwe fan van dit leuke merk. De liefde begon jaren terug voor mijn oudste dochter en duurt gelukkig nog wel even voort voor mijn jongste dochter van zes jaar.

Samen met mijn dochter heb ik een setje uitgekozen, wat we jullie alvast mogen laten zien op Shopaholiek Kids Fashion Blog. Het setje bestaat uit een tricot halterjurkje, met gave gekruiste bandjes in een roze kleurstelling. De print op het jurkje heeft kleine hartjes en ruitjes en is rood met blauw met een subtiel roze figuurtje er in verwerkt. We dragen daarbij het roze Jacket polo; een sportvestje met korte mouw. Dit vestje is van dezelfde kwaliteit als afgelopen wintercollectie, echt een fijne stof. De kniekousen maken de set natuurlijk helemaal af en roze kniekousen met de letter B erop hadden we nog niet ;). Het vestje met korte mouw is echt ideaal voor Yuna, ze heeft t snel warm en zo kan het zomerjurkje toch al wat eerder aan. Eventueel kun je het jurkje ook combineren met een legging op wat frissere dagen.  Wij gaan eind april een weekje naar de zon en dit jurkje gaat zeker mee in de vakantie koffer.

Wat kan ik verder alvast vertellen over de zomercollectie 2016? Het is een kleurrijke collectie geworden met veel verrassende items en natuurlijk ook de voor de echte fans herkenbare Br@nd printjes. Hoe dan ook, de kwaliteit is echt heel fijn en het comfort maakt het heerlijk draagbaar, twee belangrijke redenen waarom ik graag Br@nd koop voor mijn dochter. Er zitten veel heerlijke sportieve vestjes in de collectie, veel t-shirts in leuke frisse kleuren die je naar eigen smaak kunt laten bedrukken. De nieuwe opdrukken zijn weer geweldig leuk! Verder verklap ik even niets en is het een verrassing als begin maart de collectie online komt.

Het is altijd even speculeren wanneer de collectie exact online zal staan, maar je kunt er maar beter klaar voor zitten, want ik verwacht dat het met deze kleurrijke zomercollectie snel zal gaan.

Meer info: Br@nd for Girls website 

Mijn oordeel:

  • Prijs:  Jacket polo €  54,95,  halterjurkje € 44,95 en kniekousen € 15,95
  • Pasvorm:  Yuna is 111 cm en draagt zowel een 110/116 vestje als jurkje. De halterjurk moet mooi aangesloten in de hals zitten, dus bestel deze niet te groot als je dochter tussen de maten in zit!
  • Draagcomfort: bekende br@nd pasvorm, mooi aangesloten en zeker goed op maat.
  • Minpunt: nog niet kunnen ontdekken.
  • Pluspunt: door het vestje met de korte mouw kan het sneller aan, en vaker gedragen worden dan alleen op hoogzomer dagen.
  • Extra: De bijpassende haarspeldjes en haarbandjes zijn gemaakt door Clip en Klaar en waren helaas net iets te laat binnen voor het maken van de review foto’s.

 

 

br@nd br@nd br@nd br@nd br@nd br@nd br@nd br@nd br@nd br@nd br@nd br@nd br@nd br@nd

Br@nd

 

 

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply