BUDGET GIRL

Budget tip Birds by D’rak

31 januari 2016
Budget Tip

BIRDS BY D’RAK: LEUK, KLEURRIJK EN AANGENAAM GEPRIJSD

Birds by D’rak is een label met een super vrolijke collectie die wat stijl betreft aansluit op merken als Bnosy en Quapi. Dus als je fan bent van deze merken moet je dit label zeker in de gaten houden. Het allermooiste vind ik de effen jurkjes in fel roze, oranje, mint en marine blauw. Ik voelde nog een lichte twijfel, maar nadat ik de foto van Mila zag was ik om. Mila volgt samen met haar moeder ons blog en wij zijn dol op leuke tips, je kunt ze altijd mailen naar Annemarie@shopaholiek.nl.

Naast jurkjes maakt Birds bij D’rak haar collectie compleet met leggings, rokjes, vestjes en shirtjes. Altijd handig in het frisse Holland dat je een item lekker warm aan kunt kleden. Want zoals Mila op de foto staat kunnen we voorlopig nog niet naar buiten. Ben je een echte stylist en heb je een dochter die dol is op accessoires dan kun je zo’n jurkje extra allure geven met een ander riempje, een leuk tasje of een paar gave kniekousen.. Basic of gepimpt de jurkjes zijn echte toppertjes met een fijne prijs.

Shop Birds by D’rak

Accessoires via Bizonders

Birds by D'rak

Accessoires Bizonders


Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply