EVENT

Musical Deep Ocean Monsters

16 juli 2016
Header def

Daal deze zomer af naar de diepzee!

Afgelopen donderdag ging de musical Deep Ocean Monsters in Koninklijke Burgers’ Zoo  in première en Shopaholiek was erbij! Voorafgaand aan de musical werden we getrakteerd op een exclusief kijkje achter de schermen van ‘de Ocean’. Onze dochter Bente van 5 jaar vond het erg spannend…  “als we maar geen haaien zien”,  zei ze nog. De vriendelijke mevrouw die ons meenam op de rondleiding begon haar tekst met: “Hebben jullie er zin in kinderen? We gaan als eerste naar de haaien!” De blik van Bente sprak boekdelen.. Maar al snel werd duidelijk dat de haaien op veilige afstand waren. Het was erg interessant om te leren over de zuivering van het water, het kweken van koraal en het heuse ziekenhuis waar vissen worden geboren en zieke zeedieren verzorgd. Bij het ‘visrestaurant’ kregen we uitleg over het dagelijkse menu van de verschillende soorten oceaandieren. Bente stelde nog even een controlevraag: ‘Wat eten haaien eigenlijk’?

Na een heerlijk hapje in het Safari restaurant was het dan zover… de première van de musical Deep Ocean Monsters! We werden het prachtige theater binnengeleid wat voor deze musical speciaal is omgetoverd  tot een blacklight theater. We hadden nog geen idee wat ons te wachten stond… Al snel werd het donker in de zaal en werden we meegenomen naar de bodem van de diepzee. Het meisje  Zoë droomt ervan om dierenverzorgster te worden in Burgers’ Zoo. In haar droom ontmoet ze blobvis Blobby, hengelvis Angel en diepzeepissebed Spik. Dan volgt een half uur durende show vol humor, zang en dans en ook vol informatie over de soms monsterlijke diepzeebewoners. Door onder andere de spectaculaire visuele effecten blijf je geboeid. Onze dochter zat op het puntje van haar stoel en  klapte en danste mee, net als alle andere kinderen in de zaal. Het is nog even spannend als Zoë een kennistest moet doen maar natuurlijk loopt het goed af. En dan gaan de lichten weer aan…  het is voorbij gevlogen. Wat een prachtige show! Wat heerlijk om hiervan te mogen genieten tijdens een dagje Burgers’ Zoo en nog educatief voor de kids ook!

Praktische info:

  • De musical is geschikt voor jong en oud
  • De musical duurt een half uur en is gratis bij de entreeprijs van Burgers’ Zoo inbegrepen
  • Van 16 juli tot en met 28 augustus 2016 staat de Ocean centraal met de musical Deep Ocean Monsters. Mis hem niet!

 

Gefascineerd door de pinguïns!

De Ocean van bovenaf gezien

‘Wat eten haaien eigenlijk?

Het haaienbassin van bovenaf

Bente draagt vandaag een outfit van Ninni Vi

Zoë wordt voortreffelijk gespeeld door Eva Jonker

Die tanden zijn toch echt wel groot…


Facebook Comments


Jolanda Verbruggen

Jolanda Verbruggen

40+, samenwonend, dochter Bente 8 jaar. Woont in het gezellige zuiden. Bovenmatige interesse in fashion, travel & interior styling.
Jolanda Verbruggen

Latest posts by Jolanda Verbruggen (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply