Angelique PERSONAL

Party into 2022, of toch niet?

31 december 2021

Laat dat Party into 2022 maar zitten :). Maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat we het jaar niet feestelijk af kunnen sluiten met je familie, huisgenoten of enkele vrienden. Want er mag uiteraard heus nog wat!

Een Shopaholiek-terugblik

2021 was een bewogen jaar voor iedereen. Er waren genoeg sectoren die flink geraakt zijn en daar ben ik – en mijn zakenpartner – helaas ook de dupe van geworden. Toch gaan we niet bij de pakken neerzitten. We hebben ook genoeg leuks om op terug te kijken en het jaar feestelijk af te sluiten. Shopaholiek bijvoorbeeld: weten jullie dat wij inmiddels al bijna 8 jaar bloggen? We zijn een beetje de oudjes in het vak aan het worden. Toen we begonnen was er werkelijk nog heel wat werk te verzetten. Het woord bloggen was echt nieuw en we moesten keer op keer uitleggen wat het nou precies is. Al met al hebben we zoveel gezien, feestjes, premieres, lanceringen en zijn we zelfs met het hele team een paar keer naar beurzen in het buitenland geweest. We hebben superleuke samenwerkingen gehad met bekende en minder bekende merken. Van feestwinkels tot grote modehuizen uit Parijs. We hebben er echt serieus werk van gemaakt, met prachtige bezoekersaantallen waar we enorm trots op zijn. Nog steeds bloggen we heel regelmatig al is de hele ergste druk er van af. We doen het nu een stuk minder want er is een tijd geweest dat het zo druk was dat ook daar weer niks aan was. Jolanda, Marieke van der L. en Marieke schrijven nog steeds vol enthousiasme bijna wekelijks voor Shopaholiek. Dankzij de inzet van deze dames blijft Shopaholiek nog steeds populair en worden onze blogs nog steeds regelmatig gelezen.

Oliebollen en Glühwein

Vanavond maken wij er dan ook gewoon een gezellig feestje van. Iedere blogger uiteraard voor zich, lekker thuis en de regels van het RIVM in tact houdende :). Zoals ieder jaar bak ik ook dit jaar weer de oliebollen voor iedereen in de straat. Het is inmiddels een traditie geworden dat ik rond het eind van de middag in de voortuin begin en de een na de anders loopt langs om een oliebol te halen en een glaasje gluhwein te drinken. Normaal gesproken blijft iedereen dan even hangen maar dat is, net als vorig jaar, dit jaar niet de bedoeling. Het is je oliebol pakken en misschien op afstand opeten en dan weer doorlopen. Beetje ongezellig, maar alles is beter dan niks. Toch? Ook al is het een kort momentje, het is nou eenmaal een traditie dus ook dit jaar ga ik het gewoon doen! Om het toch wat feestelijker te maken hebben we dit jaar de voortuin wat opgevrolijkt met een Happy New Year slinger en Happy New Year bekers voor de gluhwein. En voor mezelf: nou vooruit…. ik heb mezelf ook iets gegeven: een diadeem met Happy New Year.

Een positief 2022

Want ondanks alle ellende heb ik heel veel zin in 2022! Ik weet zeker dat er vast weer mooie momenten gaan komen! Ook wil ik graag mijn medebloggers enorm bedanken voor het inzet van het afgelopen jaar. Jullie zijn onmisbaar voor Shopaholiek en ik hoop dat jullie in 2022 nog veel moois gaan laten zien.

Wij van de Shopaholiekredactie wensen jullie allemaal een fantastisch 2022.

Liefs, Angelique

Facebook Comments Box
Angelique

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply