KIDS FASHION Marieke H.

Unieke samenwerking tussen Uniqlo x Marimekko

7 mei 2020
Uniqlo

Frisse kleuren en fleurige dessins

UNIQLO lanceerde op 23 april de nieuwste samenwerking tussen Uniqlo x Marimekko. Een creatieve collectie voor zowel vrouw als kind! Het is een gelimiteerde collectie die zich vooral uit door creativiteit en tijdloze prints in heldere kleuren.

Deze hippe collectie doet je denken aan de zomer die er aan gaat komen, zo blij word je van deze vrolijke kleding. Als ik kijk naar de foto’s van deze samenwerking zie ik cirkels die me doen denken aan de zon en de golfjes laten me teruggaan naar de tijd dat we nog heerlijk in de zee konden dobberen en spelen.

Het is een unieke collectie, deze lijkt echt op geen andere die ik tot nu toe heb voorbij zien komen. Draag je dit, dan val je op! Niet alleen door de kleuren, maar zeker ook door de modellen. En wat leuk is, moeder, dochter en zoon kunnen twinnen. Wij zeggen dat vaak thuis “Oh kijk we kunnen twinnen”. Te grappig.

Wat vinden jullie van deze vrolijke, zomerse collectie? Deze is vanaf 7 mei in de winkels te koop en natuurlijk online via Uniqlo.

Uniqlo

 

Facebook Comments

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply