Angelique SPEELGOED

Waterpret in de tuin: Splash Face van Little Tikes

23 juli 2018

We willen toch allemaal dat onze kindjes met dit prachtige weer lekker buiten spelen en vooral veel lol hebben? Nou! Ik heb het ideale kado gevonden voor deze zomer: De Splash Face van Little Tikes. Gegarandeerd dat je kinderen buiten spelen en de Ipad even links laten liggen, want wat is nou leuker dan je tegenstanden nat spuit spuiten! Deze is echt leuk! Zoals je in het filmpje hieronder kunt zien hebben mijn kinderen echt lol.

PHOTO-2018-07-23-17-47-08

Met dit weer kun je niet genoeg waterspeeltjes in de tuin hebben. We hebben geen zwembad, al had ik dat wel graag gewild met dit prachtige weer, maar wel genoeg waterspeelgoed om een beetje af te koelen van tijd tot tijd zodat de kids lekker in de tuin kunnen spelen. We hebben de Dual Twister (hier lees je daar meer over)  van Little Tikes en de Splash Face. Vooral de Splash Face vinden mijn kinderen geweldig, deze is ook echt leuk qua leeftijd (7 en 8). Vergelijk het met een soort touwtje trekken, maar dan met water. Je kunt dus op je klompen aanvoelen dat je het gelach huizen ver hoort. Dus nodig gewoon alle kindjes uit de buurt uit, wel zo gezellig!  Drink jij gewoon gezellig een wijntje met de buurvrouwen 🙂

Het in elkaar zetten is in een paar minuten gebeurd en je kunt direct beginnen! Je shopt de Splash Face voor € 34,95 en als het weer zo nog blijft heb je hier de hele zomer plezier van. Maar goed… dat van het weer kan ik natuurlijk niet beloven, en we zijn al behoorlijk verwend de afgelopen weken. We kunnen alleen maar hopen dat het zo blijft! Dan is de zomer in je achtertuin al vakantie genoeg.

– Een leuke manier om je vrienden uit te dagen voor een potje “touwtrekken’. De winnaar mag de ander nat spuiten met water!
– Kinderen kunnen trekken, sproeien of nat worden
– Kan stevig in de grond worden bevestigd met de vier inbegrepen pennen
– Moet in elkaar worden gezet

Let op: i.v.m. het warme weer en de daarbij behorende keiharde grond  konden wij de Face Splash niet in de grond vastzetten. Als deze dus vast zit is het uiteraard nog leuker! Nu schoot hij helaas los af en toe.

Shopinfo: Splash Face Little Tikes – € 34,95. Badpak Eva is van River Islands.

PHOTO-2018-07-23-17-47-45

PHOTO-2018-07-23-17-48-25

 

Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply