GIRL Jolanda OOTD

Mooie feestdagen met TOPitm!

18 december 2017
Header

Shop nu nog snel (en voordelig) je favoriete set…

De feestdagen komen nu heel snel dichterbij. We zijn druk in de weer met het kerstmenu’s, de kerstviering op school, de kerstborrel op de zaak…   en dan komt de vraag, wat doen we aan met de feestdagen. Het zijn ook 5 dagen heerlijke dagen waarop het net even wat mooiers mag zijn; kerstavond, eerste en tweede kerstdag, oudjaar en nieuwjaarsdag! En het liefst trek ik dochterlief elke keer een andere outfit aan… En met de sale die losgebarsten is, is dat ook goed mogelijk…  want heb je nog wat nodig, je shopt nu de mooiste items voor een hele leuke prijs!

Zo viel mijn oog deze week op een leuke set van het hippe TOPitm, één van mijn favoriete merken! Waarom? Het is altijd net even wat anders, leuke details, ultra zachte stoffen en het blijft heel mooi! Ik heb het al eerder in een blog gezegd, wij gaan niet voor een traditionele kerst-outfit (zwart/zilver/goud/glitters). Ik kies eerder voor leuke sets van mooie merken die ik na de feestdagen lekker door kan dragen. De set die ik jullie vandaag laat zien, is ook zo’n topper die je shopt in de sale. Ik kon qua rokje niet kiezen, dus ik laat jullie twee opties zien!

Shop nu met korting:

  • Longsleeve ‘Sanne’: deze grijze top is mooi aansluitend en voelt heerlijk zacht aan door de speciale carbon finish. De top heeft een feestelijke foil-print in de kleur koper. Je shopt de top hier.
  • Rokje ‘Vivian’: een feestelijk rokje in een zeer zachte en soepele neopreen. Dit leuke rokje heeft plooitjes waardoor het een beetje klokkend valt en heeft een koper kleurig lurex draadje in de stof. Klik hier om direct te shoppen.
  • Rokje ‘Sue brown’: een geweldig rokje met leuke franjes! Dit rokje heeft een soepele ribband met ‘nearly black’ streepjes wat het rokje een sportieve look geeft. De stof is soepel en elastisch. Je shopt het rokje hier.

Wil je het hele assortiment van TOPitm zien, klik dan hier!

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

TOPitm winter 2017

 

TOPitm winter 2017

 

*sponsored post

 

 


Facebook Comments
Jolanda Verbruggen
Laatste berichten van Jolanda Verbruggen (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply