NIEUWE COLLECTIE

Behind the scenes bij Br@nd SS17

22 februari 2017

EEN VROLIJKE ZOMER MET BR@ND4GIRLS

Op een koude zaterdagochtend een paar weekjes geleden gingen Linde en ik vroeg op pad op weg naar de fotoshoot van Br@nd4girls. Linde mocht samen met nog heel veel andere meisjes model zijn. En ik heb die ochtend foto’s gemaakt voor een behind the scenes bij Br@nd SS17  blog. Toen we binnenkwamen vielen gelijk de rekken vol vrolijk gekleurde zomerkleding op. En dat doet een mens goed in die laatste koude wintermaanden. We konden zo zien welke kleding Linde aan moest, er hingen namelijk kaartjes bij de kleding. Net echt, ooo nee het is echt, erg leuk om te zien.

Check voor nog meer behind the scenes bij Br@nd SS17 foto’s mijn Instagram.

Behind the scenes bij Br@nd SS17

Behind the scenes bij Br@nd SS17

Nog echter werd het toen Linde gekleed in haar eerste supermooie setje naar haar en de make-up mocht. Vorig seizoen was het Br@nd haar echt een hit en ook nu zijn er weer prachtige kapsels gecreëerd. De kapster vertelde dat ze van lekker wild haar houdt met veel volume en niet te netjes. We moesten wel even lachen om het verschil in onze stijl, netjes is nou net my middle name. Linde kreeg dus een lekkere wilde coupe, veel volume en structuur met behulp van een wafeltang, touperen en vlechtjes. Ik moet toegeven; het stond haar echt geweldig. Het uitkammen ’s avonds was iets minder fijn. Na het kapsel was de make-up aan de beurt, alles natuurlijk lekker naturel bij die jonge meiden. Maar een beetje hulp met de tint is wel fijn als je begin februari in zomerkleding op de foto gaat.

Behind the scenes bij Br@nd SS17

Behind the scenes bij Br@nd SS17

Spannend hoor zo’n fotoshoot, zie je het aan haar gezichtje?

En toen was het tijd voor de foto’s, allerlei mooie, vrolijke setjes kreeg ze aan. Ik heb vooral veel rood en verschillende tinten blauw voorbij zien komen, maar ook geel, paars en groen. Opvallend en vernieuwend is de midi sportrok met split voor draagcomfort en ik was gelijk verliefd op de retro kniekousen. Het retro gevoel kreeg ik bij meerdere items en printjes, dat sausje zit echt over de collectie heen. Er komen natuurlijk ook weer prachtige vesten in verschillende mooie kleurtjes, met lange mouw, maar ook in een zomervariant. Een leuke tekst die mij opviel is GRLPWR en het nieuwe printje is een goudvis. En verder is er weer volop keuze in mooie jurkjes, shorts, sportbroekjes en mouwloze tops. Tot slot verklap ik nog een super hip item uit deze Br@nd collectie: kortere kousen die gezien mogen worden. Een echte nieuwe trend voor deze zomer.

Behind the scenes bij Br@nd SS17

Ik heb alle foto’s zelf gemaakt, behalve deze, die is gemaakt door “ik ben Aaltje” die ook aanwezig was om behind the scenes foto’s te maken.

Na een ochtend hard werken was het voor ons een “wrap” en kreeg Linde nog een leuke verrassing. ’s Middags zijn we lekker gaan zwemmen samen met nichtje Lise die ook bij de shoot was. Linde is niet echt een uitslaper, maar de volgende ochtend was ze pas laat wakker. Gezellig, leuk, spannend en vermoeiend zo’n eerste echte shoot. We sluiten af met nog meer behind the scenes bij Br@nd SS17 foto’s en één foto van het eindresultaat. We weten hoe gek de Br@nd fans zijn op sneaks en ga maar vast sparen want het wordt weer heel moeilijk kiezen.

Volg Annemarie op Instagram

Lees meer blogs van Annemarie

 Behind the scenes bij Br@nd SS17

Behind the scenes bij Br@nd SS17

Nichtje Lise was er ook en vond het reuze spannend.

 

Behind the scenes bij Br@nd SS17

Behind the scenes bij Br@nd SS17

Big hair, dat is even wennen.

 

Behind the scenes bij Br@nd SS17

En het eerste resultaat.

Facebook Comments Box
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply