MUSTHAVE

Musthave: een paar Giga gave schoentjes

18 september 2016
musthave

WARME WINTER BOOTIES

Onze rubriek musthave is een beetje discutabel, want wat voor de één een absolute musthave is, vindt een ander weer helemaal niets. Warme winterschoenen van een goede kwaliteit zijn denk ik wel echt een musthave voor iedereen. En als zulke schoenen dan super cool zijn maakt dat ze nog meer begerenswaardig.

Vandaag zet ik vier coole exemplaren van Giga voor je op een rij. Natuurlijk mag het kistjes model voor de meiden niet ontbreken. Dit model is echt hot, hot, hot deze winter. Dit laarsje pakt ook nog gelijk de shiny trend mee, uber hip dus. Op het model met de franjes was ik gelijk verliefd, jammer dat we hier eigenlijk al weer genoeg schoentjes hebben. De exemplaren voor de jongens zijn uiteraard super stoer. De lage schoen is ook nog gevoerd met borg, heerlijk voor de winter.

Zit jouw musthave exemplaar er tussen? Laat je ons dan weten welke dit is, 1, 2, 3 of 4?

1. zwarte laarsjes met franjes

2. veterboots

3. lage veterboots

4. glanzende boots

giga kinderschoenen

giga kinderschoenen

giga kinderschoenengiga kinderschoenen

*sponsored post

 

 

 


Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply