GIRL LEZERSBLOG

Lezersblog: de 5 favoriete zomersetjes van Jolanda

5 maart 2016
Untitled design (84)

Soms is het  natuurlijk ook wel eens leuk om te zien wat nou de favoriete items van onze lezers zijn, en dan het liefst met een leuk blogje erbij!

Jolanda reageert regelmatig met enthousiasme en een leuke foto van haar  4-jarige dochter Benthe op onze blogs. We vonden dat zo leuk dat we haar gevraagd hebben een klein blogje te schrijven.  Want ja.. ze moest wel zomercollecties shoppen toen haar ski-vakantie niet door ging en daarvoor in de plaats naar een zonnig oord vloog :). Terecht excuus hoor Jolanda, wij begrijpen dat!

Lees hier haar blog:

“De kerstboom staat nog in de kamer wanneer de eerste sneak peaks verschijnen op Facebook.

Nieuwe modellen, vrolijke zomerkleuren.. love it! De leukste foto’s sla ik op in mijn telefoon en door de weken heen ontstaat er een heuse wishlist in mijn telefoon. De data van het uitkomen van de diverse collecties noteer ik in mijn agenda! Kortom, goed voorbereid ga ik de nieuwe collecties tegemoet.

Dit seizoen verscheen er een nieuw merk, B.Nosy! Helemaal leuk! Direct een aantal items van besteld om thuis een passessie te kunnen doen. Uiteindelijk zijn er 3 jurkjes in de kast beland.  Dat kwam goed uit want toen de wintersport niet doorging vanwege een gebrek aan sneeuw, boekte we spontaan een zonnig weekje Malaga. Skipakken uit de koffer en de zomerjurkjes er in!

Inmiddels zijn alle merken zo’n beetje verschenen (wachten is nog op Waaaw medio maart) en heb ik de zomergarderobe zo goed als compleet. Ik probeer niet voor één stijl te kiezen maar een mix te vinden tussen lief en stoer. Hetgeen altijd voorop staat, is comfort. Ze moet er lekker in kunnen spelen, bewegen etc.

Naast leuke items van Quapi, Kidzart en andere kleurrijke merken, zijn onze favorieten voor dit seizoen:

Laat de zomer maar komen, wij zijn er klaar voor!”

 

SONY DSC

5. Ninni vi

SONY DSC

4. Topitm

SONY DSC


Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply