GIRL LEZERSBLOG

Welke kerst outfit moet Esmée kiezen?

5 december 2015
A

LEZERS DILLEMA: HELPEN JULLIE MEE?

Esmée en haar moeder volgen Shopaholiek en vroegen hulp bij hun kerstjurkjes dillema. Ze hebben al twee jurkjes in huis voor de feestdagen. Beide nog budget jurkjes ook. Maar welke moet het nou worden? Helpen jullie mee kiezen?

Het gouden jurkje met de strik is van de H&M. Esmée draagt er een lace shirtje van Bengh onder en een gouden glitter maillot. De glitter maillots zijn bij H&M in allerlei kleurtjes te krijgen. Esmée maakt haar setje af met haar blauwe Frozen hakjes. Die wil haar moeder vast vervangen voor een ander paar. Ik wens haar succes bij de onderhandeling (wink).

Het andere jurkje dat Esmée draagt komt uit de feestcollectie van Hema. Afgemaakt met een gouden vestje en dito maillot ook erg leuk en feestelijk. Ik snap de keuze stress, beide setjes zijn echt super. Ik zeg er zijn twee kerstdagen (wink). Kan jij wel kiezen? Let us know.

Verkoopinformatie:

H&M feestjurk

Hema feestjurk

image3

Welke jurk moet Esmée nou kiezen?


Facebook Comments
Annemarie
Laatste berichten van Annemarie (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply