GIRL REVIEWS

REVIEW: Eva in Ninni Vi wintercollectie 2015 / 2016. Part I

27 augustus 2015

EVA IS READY FOR SCHOOL IN NINNI VI PART I

Natuurlijk kon ik niet kiezen bij Ninni Vi, en doen we maar 2 reviews. En ik niet alleen…. alle andere Shopaholieks hebben ook al ingeslagen. Het blijft toch altijd maar lastig om uit zo’n gave collectie te kiezen toch? Herkenbaar? ….

We beginnen vandaag dus met deze set in mijn favorieten kleuren uit de wintercollectie van Ninni Vi: sparkling goud (offcourse.. heel hot deze winter), roze (coral) en oranje met een tikkie zwart. Ik vind dit echt hele warme kleuren voor de winter. Heeeeeel mooi!

De longsleeve is zoals we gewend zijn bij Ninni Vi: tijdloos, mooie rustige kleurencombi met als eyecatcher het sparkling gold. Ik hou ervan :). Het rokje is wat wijder uitlopend, niet heel erg, maar gewoon een tikkie zodat het rokje niet kan opkruipen, afgebiesd met een bordeaux randje en met elastiek aan de bovenkant. Het elastiek is heel breed dit keer, dus ik verwacht niet dat dit kan “draaien”. Ninni Vi heeft de collectie geperfectioneerd en goed geluisterd naar de wensen van de fans.

Het materiaal is van sweatstof. Kan het nog zachter? :). And offcourse… last but  not least: de sokken, die maken het setje toch altijd af. Ik heb thuis ook nog de zwarte legging met witte bies, maar ik vond het nu wel even prima zo met die heerlijk bruine beentjes. Ik ben verliefd.. echt! En… excuses voor de overkill aan foto’s, maar ik kon niet kiezen.

Ik ben trouwens ook verliefd op haar nieuwe laarsjes van Koel4Kids, model Juultje.

SHOPPEN:

Ninni Vi shop je o.a. bij Kixx,  www.amazingkids.nl

Koel4Kids shop je hier.

Ons oordeel:

  • Prijs:  Nog niet bekend.
  • Kwaliteit: Als ik sterren zou mogen geven van 1 tot 5, zou ik een 5 geven.
  • Pasvorm: Eva draagt hier van alle items 110/116 . Deze items zitten haar mooi in 110/116. De legging heb ik in 98/104. De normale maat van Eva is 104/110 (ze zit overal een beetje tussen).
  • Draagcomfort: Heerlijk zacht en comfortabel
  • Minpunt: Alle minpunten uit het verleden: opkruipende rokjes, draaiend elastiek zijn naar mijn inzien verbeterd. Dus geen minpunten.
  • Pluspunt: Het setje spat aan alle kanten! Kriebel-in-je-buik ( en nee…. het glitter kriebelt niet)
SONY DSC

Hey! Ninni Vi is in stores now!

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

SONY DSC

 

SONY DSC

SONY DSC

 

 

Facebook Comments
Laatste berichten van Angelique (alles zien)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply