BOY GIVE-AWAY Marieke

Winnaar Give-Away Legends22!

31 oktober 2019
LGND-19-238-LR-500x500

De afgelopen week konden jullie meedoen met een te gekke winactie van Legends22, waarbij Sweater Champion verloot zou gaan worden onder diegene die een berichtje achterlieten onder deze review van Marieke en Sil.

We kregen veel reacties maar er kan er maar 1 de winnaar zijn! Dit keer is dat Linda Maas-van Rijen. Jij wint de geweldige Champion Sweater voor jouw kampioen! Van harte gefeliciteerd met je prijs. Als je mij even jouw gegevens mailt op info@shopaholiek.nl tav Marieke winactie legends22 dan zorg ik ervoor dat de sweater zsm jouw kant op komt. Heel veel plezier ermee en iedereen enorm bedankt voor het meedoen!

Wij hebben regelmatig van deze te gekke winacties, dus als je de volgende keer opnieuw kans wil maken houd onze pagina dan goed in de gaten!

Zelf shoppen? check dan hier de verkooppunten bij jou in de buurt!

 


Facebook Comments


You Might Also Like

1 Comment

  • Reply elisabethtimmermans 1 november 2019 at 07:28

    vanhartegefeliciteerd

  • Leave a Reply