Barbara GIVE-AWAY KIDS FASHION

Winnaar Moodstreet giveaway!

22 april 2019
moodstreet

De afgelopen week kon je meedoen met een geweldige Moodstreet GIVE-AWAY! En de winnaar is bekend! Wie o wie wint deze geweldige set!

Mandy van den Berg

Van harte gefeliciteerd met deze prachtige DARLIN outift voor je dochter Eline. Neem je even contact op via barbara@shopaholiek.nl? Dan zorgen wij dat dit zo snel mogelijk jullie kant op komt. En als je het leuk vindt, dan mag je ook nog een aan-foto naar ons toesturen, want we zijn natuurlijk heel benieuwd wat je hebt uitgekozen en hoe het staat!

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door Moodstreet.


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply