GIRL GIVE-AWAY KIDS FASHION

Wie heeft de LoFff jurk gewonnen…?

18 maart 2019
Untitled design-5

De afgelopen week kon je meedoen met winactie van LoFff! En inmiddels hebben we een winnaar….

Ilse van der Wildt

Jij wint jouw gewenste jurkje! Van harte gefeliciteerd met je prijs. Als je mij even je gegevens mailt via anouk@shopaholiek.nl, dan zorg ik ervoor dat het jurkje zsm jouw kant op komt. Heel veel plezier ermee en iedereen enorm bedankt voor het meedoen!

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door LoFff.


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply