GIVE-AWAY SPOTLIGHTSHOP

Winnaar give-away De Kleertjesfabriek

4 november 2018
Winnen

De afgelopen week kon je meedoen met een geweldige De Kleertjesfabriek GIVE-AWAY! En de winnaar is bekend! Wie o wie mag iets uitkiezen wat perfect matcht bij jouw zoon of dochter?

Leanne Swaneveld-Ton. Jij wint een item naar keuze!

Van harte gefeliciteerd met je prijs. Neem je even contact op via annemarie@shopaholiek.nl? Geef in je mail het item aan dat je wilt winnen en je adres, dan zorgen wij dat jouw prijs zo snel mogelijk jullie kant op komt. En als je het leuk vindt, dan mag je ook nog een aan-foto naar ons toesturen, want we zijn natuurlijk heel benieuwd wat je hebt uitgekozen en hoe het staat!

Wij willen graag iedereen bedanken die heeft meegedaan aan deze winactie. Deze week staat er alweer een nieuwe winactie voor jullie klaar. Benieuwd wat we weg gaan geven? Klik dan even hier.

Deze actie is mogelijk gemaakt door De Kleertjesfabriek.


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply