GIRL GIVE-AWAY Mandy

LEVV REVIEW & GIVE-AWAY

21 september 2018
LEVV

Wat een entree heeft het nieuwe label LEVV gemaakt! Onlangs hielden we een win-actie met de LEVV sweater en daar werd massaal op gereageerd. Stay tuned, want we hebben weer een leuke actie voor je! Lees maar snel verder.

Vorig jaar oktober mochten wij voor het eerst kennismaken met LEVV. De fotoshoot van de eerste levering werd gehouden in een oud pand in Rotterdam en Senna mocht model zijn. Een stijlvolle collectie, in rustige kleuren en luxe materialen. Het wordt een teenage brand genoemd, maar de doelgroep is vrij breed; de kleding is verkrijgbaar voor meiden in de leeftijd van 6 tot 16 jaar. In het voorjaar van 2019 worden een boys en little LEVV collectie verwacht.

Het jurkje dat Senna vandaag draagt viel ons meteen al op tijdens de shoot en we vinden het leuk om te laten zien dat dit ook heel goed past bij tienermeiden. Door de combinatie van de verschillende stoffen en de tailleband lijkt het om een losse rok en top te gaan. Het jurkje is uitgevoerd in een diepe grijze kleur en is voorzien van streepjes in een V-vorm aan de voorkant. De goudkleurige pailletjes zijn subtiel aanwezig maar maken het niet te druk of te feestelijk. Het geeft juist net dat beetje extra. Het plissérokje oogt klassiek en juist door de leatherlook legging wordt het geheel weer iets stoerder. De legging is gemaakt van stevig materiaal, zodat het jurkje heel geschikt is om in de winter door te dragen.

SHOPPEN en MAATINFO: Wil je deze mooie jurk direct shoppen, klik dan hier. De legging shop je hier. Senna is nu 1.61 m en draagt de jurk in maat 12. Ze zit een beetje tussen twee maten in. Doordat ze zo smal is sluit maat 12 mooier aan, maar dan valt het jurkje wel wat korter. Maat 14 valt goed op lengte, maar dan zit de bovenkant iets ruimer.

WINNEN: Wil je kans maken om deze LEVV jurk te winnen, volg dan onderstaande stappen:

  • Like de facebookpagina van LEVV
  • Like de facebookpagina van Shopaholiek
  • Like en deel het bericht openbaar
  • Laat in een reactie onder het facebookbericht weten in welke maat je de jurk wilt winnen
  • Tag eventueel je vriendinnen die deze actie niet mogen missen!

Meedoen kan tot en met donderdag 27 september 18.00 uur. Op vrijdag 28 september maken wij de winnaar bekend op de facebookpagina van Shopaholiek. Veel succes!

LEVVLEVVLEVVLEVVLEVVLEVV


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply