Barbara HOT or NOT KIDS FASHION LOVETHELOOK

HOT or NOT: Dr. Martens

11 augustus 2018
Hot or Not Dr. Martens

Zijn ze HOT or NOT, zeg jij het maar! Heeft je zoon of dochter deze leukerds al in de kast staan! Lopen ze lekker of juist niet? Blijven ze mooi? Ik heb het natuurlijk over die Dr. Martens. Laat ons weten wat je ervan vindt, want dat deze kanjers het straatbeeld vullen is wel duidelijk. Al een eeuwigheid volgens mij, maar willen we ze ook allemaal?

Ik vind ze absoluut HOT! Vooral de basiskleuren en nu helemaal met deze nieuwe tint blauw en ik zag ook bordeaux! Schoenen met  printjes zijn ook helemaal van nu, maar ik moet eerlijk zijn, meestal moet ik daar toch nog aan wennen en ben ik eerder geneigd om een rustige effen schoen aan te schaffen. Zo blijft de kleding lekker opvallend. Jij denkt daar misschien wel heel anders over;)

Vertel, wat is jouw ultieme Dr. Martens?

Shoppen

Dr. Martens shop je bijvoorbeeld hier en hier

Barbara

Hot or Not Dr. Martens

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply