GIRL KIDS FASHION Mandy

Welke outfit past bij jouw dochter?

12 april 2018
4 x girls

Smaken verschillen. Gelukkig maar, want anders zag de wereld er wel heel saai uit. Er is zoveel keuze in meidenkleding, dat je altijd wel iets ziet wat je aanspreekt. Als mijn dochter en ik thuis komen na een dagje shoppen, zeggen we nou nooit dat we echt niks leuks konden vinden.

Die ruime keuze aan meidenkleding laten we graag aan bod komen in onze blogs. Onze meiden variëren in leeftijd van 3 tot 13 jaar en hebben allemaal hun eigen karakter en stijl.

Daarom laten we vandaag weer 4 girls outfits aan je zien van het nieuwe seizoen. Aan jou de vraag: welke vind jij het mooist voor jouw dochter?

 

Kleine beauty Norah is helemaal happy in de jumpsuit van LOOXS Revolution. De blauwe jumpsuit met rode en witte accenten lijkt haar op het lijf geschreven. Wij vinden dit een perfect match! De blog lees je hier nog eens na.

 

Linde met haar mooie blauwe kijkers kunnen we wel hét gezicht van Shopaholiek noemen. De outfit die ze hier laat zien is een toffe mix & match van Molo, Soft Gallery en Mingo. Bekijk de blog en de foto’s hier nog eens terug.

 

Onze little miss Sunshine Bente draagt een blauw jurkje van TOPitm en staat het haar niet prachtig? Deze vrolijke meid straalt van top tot teen. Het jurkje heeft ruches, een strikkoord in de taille met rood accent en bijpassende kousen. Wil je de blog nog eens nakijken of de foto’s zien? Klik dan hier.

 

Deze skatergirl is sportief en stoer in haar outfit van Retour! Haar moeder is dol op een panterprintje en dit rode exemplaar knalt van het scherm. De racerback top en het mouwloos vest maken de outfit compleet en zo steelt Benthe de show! Je vindt in deze blog alle shopinfo terug.

 


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply