Annemarie GIVE-AWAY SPOTLIGHTSHOP

Hoera De Kleertjesfabriek bestaat 1 jaar

2 april 2018
De Kleertjesfabriek

IN THE SPOTLIGHT

Als je Shopaholiek trouw volgt ken je zeker onze spotlightshop De Kleertjesfabriek. Deze fijne webshop verkoopt diverse toffe jeansmerken. Kleding waarin je kind, kind kan zijn, maar er ook super in uit ziet. Inmiddels bestaat De Kleertjesfabriek 1 jaar, tijd voor een feestje. Wij interviewde Wendy, de powervrouw achter deze shop. En samen met haar enthousiaste kids Beau en Fleur hebben we diverse toffe outfits op de foto gezet. En wie jarig is trakteert, daarom ook nog een leuke give-away. Meer hierover lees je onderaan dit blog.

Het interview

Wie is de vrouw achter De Kleertjesfabriek?

Ik ben Wendy, net 40 jaar geworden, gelukkig getrouwd en moeder van twee geweldig leuke en lieve kinderen Beau-Jan (10) en Anna-Fleur (7). Kinderkleding, fashion en trends zijn mijn grote passie en hoe leuk is het om daar je werk van te maken! ((je ziet Wendy en haar kinderen in de header foto).

Hoe kies je de merken uit die je verkoopt?

Het is best moeilijk om uit de vele mooie kinderkledingmerken die er zijn een keuze te maken. Ik ben begonnen met de merken die ik zelf kies voor mijn kinderen en waarvan ik vind dat ze leuke collecties hebben om online aan te bieden. Zelf vind ik het erg fijn om van een merk een collectie samen te stellen waaruit je veel met elkaar kunt combineren. Daarnaast probeer ik leuke merken te vinden die je nog niet overal ziet en bovenal vernieuwend zijn.

Wat vind je belangrijk als het om kinderkleding gaat?

Ik vind het erg belangrijk dat kinderkleding lekker zit bij kinderen, kwalitatief goed is, dus dat het tegen een stootje kan en dat het kinderen blij maakt!

Wat vind je heel leuk aan het runnen van een shop en wat is lastig?

Het leukste aan deze job is dat ik de hele dag bezig ben met iets waar ik zelf heel blij van word; kinderkleding! Het inkopen van de collecties is ieder seizoen weer iets waar ik erg naar uit kijk maar ook het contact met de klanten is erg leuk. Juist alle vragen, reacties en suggesties zijn erg leerzaam voor mij en altijd zeer welkom. Ik vind het soms lastig om de balans te vinden tussen het vele werken en privé. Daarom begint mijn dag altijd zeer vroeg en werk ik tot laat door zodat ik wanneer de kinderen vrij zijn zoveel mogelijk tijd met hun kan door brengen.

Je bestaat nu 1 jaar, wat heb je geleerd het afgelopen jaar?

Het afgelopen jaar heb ik zoveel geleerd. Er waren zeer veel nieuwe uitdagingen en werkzaamheden maar dat maakt het juist allemaal zo leuk. Elke dag is weer nieuw en vol verrassingen! Niet altijd allemaal even leuk maar ik probeer er altijd iets positiefs van te maken en met name alle klanten tevreden te houden want dat is voor mij toch wel het belangrijkste.

Wat is je droom voor de toekomst van je bedrijf?

Dat we mogen blijven bestaan tussen alle grote online kinderkleding bedrijven. De concurrentie is enorm groot dat maakt het soms best lastig. Desondanks hoop ik dat als we ons blijven onderscheiden door vriendelijke en goede service aan te bieden en elke bestelling met liefde te versturen, er voldoende klanten zijn die dit kunnen waarderen en blijven shoppen bij De Kleertjesfabriek. Ik doe in ieder geval mijn uiterste best van elke bestelling een feestje te maken!

Waar ben je heel trots op?

Deze droom die werkelijkheid is geworden is waar ik hard voor heb moeten werken en nog steeds hard voor werk.  Wanneer ik hoor dat kinderen superblij zijn met hun nieuwe kleding die ze bij mij hebben gekocht en moeders vinden dat de nieuwe collecties weer zo leuk zijn,  ben ik stiekem toch best een beetje trots.

Waarin onderscheid jouw winkel zich van andere winkels?

Ik denk met name door alle liefde en enthousiasme die er van mijn kant in zit. Ik kies de kinderkleding merken uit, stel zelf de collecties samen, beantwoord alle reacties en hoop door deze persoonlijke touch het onderscheid te maken; een glimlach bij het uitzoeken, ontvangen en uitpakken!

Give-Away

Om te vieren dat De Kleertjesfabriek 1 jaar bestaat gaan we een shoptegoed weggeven ter waarde van € 50,00. Daar kun je mooi die toffe Retour jeans voor je zoon of dochter van kopen. Of een gave sweatpants van Indian Blue Jeans. Op toch liever een sweater van Pepe Jeans of een mooi t-shirt of jurkje van Kiestone? Keus genoeg voor zowel de meiden als jongens. Deze give-away loopt alleen via Instagram en je vindt hem hier. Heb je geen account? Gewoon aanmaken, Instagram is super leuk, in dit blog leggen we uit hoe Instagram werkt.

Lookbook foto’s met Beau en Fleur, shoppen doe je hier.

Wil jij jouw winkel ook in de spotlight? Stuur dan vrijblijvend een mailtje naar annemarie@shopaholiek.nl.

De Kleertjesfabriek

Outfit Pepe Jeans, cap Indian Blue Jeans, sneakers Converse

De kleertjesfabriek

Details Pepe Jeans

De Kleertjesfabriek

Playsuit Brian + Nephew

De kleertjesfabriek

Short en t-shirt Indian Blue Jeans, blouse Brian + Nephew

De Kleertjesfabriek

Detail shortje Indian Blue Jeans

De Kleertjesfabriek

Short en t-shirt Indian Blue Jeans, blouse Brian + Nephew

De Kleertjesfabriek

T-shirt en vest Indian Blue Jeans, short Brian + Nephew

De Kleertjesfabriek

Blouse Brian + Nephew

De Kleertjesfabriek

Kettingen Pop Cutie

De kousen zijn van Molo, deze zijn niet te koop bij De Kleertjesfabriek, je kunt er wel terecht voor de kniekousen van Ewers.


Facebook Comments


Annemarie

Annemarie

Lieve volgers, mijn naam is Annemarie en ik ben gek op kindermode en hou jullie graag op de hoogte van alle leuke dingen die ik tegen kom in deze wereld. Ik heb een zoon, Thijs, en een dochter, Linde, en zij helpen mij vaak mee om de leukste setjes aan jullie te laten zien. Wil je niets missen volg ons dan op Instagram @annemarie_thijs_linde.
Annemarie

Latest posts by Annemarie (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply