EDITORS PICK Jolanda

Editors Pick Jolanda januari 2018

17 januari 2018
header defkopie

De winterfavorieten van Jolanda…

Januari… voor veel mensen een minder fijne maand.  Afgelopen maandag was het zelfs Blue Monday, de meest depressieve dag van het jaar. Alle gezellige dagen waar je lang naar toe hebt geleefd zijn voorbij en buiten is het nat, koud en donker. Maar qua kleding vind ik het een fijne maand! Alles in de kast kan lekker gedragen worden. Ik spaar altijd wat setjes voor de feestdagen maar na de decembermaand kan alles aan, ook naar school. Herkenbaar? En als je nog wat kast aanvulling nodig hebt, dan kun je je winterfavorieten lekker shoppen want de kortingen lopen op tot 50%  of meer in de shops…

In deze Editors Pick laat ik je mijn winterfavorieten zien! Fijne, mooie items die eigenlijk niet in je garderobe mogen ontbreken. En je shopt ze nu heel voordelig! Kijk je mee?

Op zondag kun je ons meestal vinden in het bos. Lekker een eind wandelen door de natuur. We kiezen het meestal wel zo uit, dan we op het eind van het wandelavontuur ergens kunnen genieten van een hapje en drankje. Dat hoeft geen compleet diner te zijn hoor! Een soepje, een warme choco met appeltaart of gewoon wat borrelhapjes is voldoende. Echt ons idee van een perfecte zondagmiddag. Als dan ook het winterzonnetje nog schijnt, dan zijn we helemaal gelukkig! De items die ik voor jullie heb geselecteerd, passen prima in dit plaatje. Heerlijk warm, comfortabel en draagbaar! Laat ik bij de jas beginnen. Een warme mintkleurige winterjas van Retour. Daaronder dragen we een grijze sweater met pailletjes van Baker Bridge. Ook leuk op een jeans! We dragen dit op een antraciet rokje van Waaaw met vrolijke franjes. De legging is van TOPitm en heeft aan beide zijkanten een mooie bies over het been. De outfit stylen we af met een stoere, kleurige laars van Braqeez! Nog een warme wollen muts op het hoofd en naar buiten! In deze lijn is overigens ook een warme lichtroze kolsjaal te krijgen. Ook heerlijk voor de wintersport!

Verder laat ik jullie nog twee musthave’s zien voor deze winter zoals het stoere bikerjasje van TOPitm. Dit leuke jasje is prima door te dragen in het voorjaar.  Het zwarte kraagje is van Waaaw. De losse kraagjes trend zet deze zomer door en ook voor komende winter hebben we diverse kraagjes gespot afgelopen zondag op de kidsfashionbeurs ‘Sunday School’. Voor nu draagt het heerlijk warm onder een sweater en het staat hip en netjes!

Klik op de rode woorden om direct voordelig te kunnen shoppen!

 

Wat zijn jouw winterfavorieten?

 

Meer blogs lezen van Jolanda, klik dan hier. Jolanda volgen op instagram, klik dan hier.

 

 

 

 

 

 

 


Facebook Comments


Jolanda Verbruggen

Jolanda Verbruggen

40+, samenwonend, dochter Bente 9 jaar. Woont in het gezellige zuiden. Bovenmatige interesse in fashion, travel & interior styling.
Jolanda Verbruggen

Latest posts by Jolanda Verbruggen (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply