Anouk GIVE-AWAY

Heb jij zo’n prachtige LE BIG kerstjurk gewonnen?

19 december 2017
winnaar le big

Afgelopen week stond op Shopaholiek in het teken van dé Christmas Give-away van dit jaar.  Je kon namelijk een LE BIG kerstjurk naar keuze winnen. Benieuwd of jij de gelukkig winnaar bent? Lees dan snel verder…

Jullie hebben massaal gereageerd, maar zoals Henny Huisman jaren geleden al zong, kan er maar één de winnaar zijn. De winnaar van de LE BIG Christmas dress is geworden…

LOES DRIESSEN

Gefeliciteerd met je prijs! Je wint het ijsblauwe Gretchen jurkje in maat 134/140. Stuur je een mailtje naar anouk@shopaholiek.nl, dan zorgen wij ervoor dat het gewenste jurkje zo snel mogelijk jouw kant op komt.

Deze actie is mede mogelijk gemaakt door LE BIG.


Facebook Comments


Anouk

Anouk

Lieve volgers, ik ben Anouk (36), woon in een prachtig stadje in het midden van het land samen met mijn man en onze kinderen Thije, Benthe en Norah. Ik ben gek op kindermode en fotografie en heb een veelzijdige smaak, van girly en stoer tot sportief en classy. Dit deel ik graag met de volgers van Shopaholiek.
Volg ons ook op Instagram via @anouk_klaassen
Anouk

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply