GIRL LOVETHELOOK Mandy TEENS

Ken jij dit nieuwe merk al?

3 december 2017
Ai & Ko

Nou ja nieuw…… in de kinderkledingbranche is het een nieuwkomer. De grote zus bestaat wel al een aantal jaren, sinds 2005 om precies te zijn. Het is een Nederlands modelabel, met 400 verkooppunten in Nederland. Maar ook in het buitenland is dit label ontzettend populair. Het is trendy, easy to wear en veel van mijn vriendinnen hebben wel iets van dit label in hun kledingkast hangen. Ik heb het over Aaiko.

Sinds kort heeft Aaiko dus een lijn voor jonge meiden, AI&KO genaamd. Omdat er zoveel vraag is naar een gaaf kledingmerk voor de tienermeiden, is hier door Aaiko slim op ingespeeld. De kleding is verkrijgbaar vanaf maat 140 t/m maat 176 en lijkt veel op haar grote zus. Dezelfde stijl, dezelfde hoogwaardige kwaliteit, je herkent het meteen. Een groot deel van deze gloednieuwe collectie is verkrijgbaar bij onze spotlightshop Toff Kidswear.

Vandaag mogen we maar liefst twee sets aan jullie laten zien. Toen we de collectie voor het eerst zagen, viel ons meteen de klassieke zwarte broek op met blauwe bies aan de zijkant. De broek is gemaakt van een glanzende stof en heeft een aangesloten pasvorm. In de taille is de broek voorzien van een brede elastieken band, maar om dit een tregging te noemen, dan doe je de broek te kort. De kwaliteit van de stof en de subtiele glans geeft hem juist een chique upgrade. Nog zo’n trend deze winter is fluweel. En tja, deze top in zacht fluweel in combinatie met die andere trend, een luipaardprint, daar kunnen we niet omheen! De kleurencombinatie van oranjerood, zwart en beige geven Senna’s witte wintergezichtje meteen meer kleur.

De volgende look is dé ultieme party outfit voor deze maand. Welke meisjes houden niet van a touch of sparkle? Hoewel onze tiener ook van stoere broeken houdt, is ze op zijn tijd nog steeds een meisje-meisje en dol op zwierrokjes en glitter. De zilveren plissérok sluit met een elastieken band en het rokje valt tot net boven de knie. Ze combineert deze glanzende rok met een aansluitende zilveren glitter top met driekwart mouwtjes. Ondanks de lurex die in de stof zit verwerkt prikt het niet, doordat de top gevoerd is.

De collectie is ontzettend veelzijdig en gemaakt vanuit het mix en match oogpunt, dus de items zijn perfect met elkaar te combineren. Nieuwsgierig geworden? Neem dan snel een kijkje bij Toff Kidswear.

Maatinfo:

Senna is  1.55 m en draagt de zwarte broek in maat 164. Deze zit daardoor een beetje ruimer aan de benen. Het luipaardshirt, de plissé rok en de glittertop draagt ze in maat 152 en vallen goed op maat.

Shoppen:

Broekfluwelen top plissé rok glittertop

AI&KOAI&KO AI&KO AI&KO AI&KO AI&KO AI&KO

* Sponsored Post


Facebook Comments


Mandy Stoop

Mandy Stoop

Getrouwd met William en trotse moeder van Senna en Julian. Een familiemens in hart en nieren. Heeft graag mensen om zich heen, houdt van (web)shoppen, leuke uitstapjes en een feestje op zijn tijd.
Mandy Stoop

Latest posts by Mandy Stoop (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply