Barbara EDITORS PICK

Editors Pick Barbara november 2017

21 november 2017
Copy of Editor's Pick november

EEN SNUFJE GLITTER AND GLAMOUR

Met de feestdagen in het vooruitzicht heb ik echt de neiging om nu al te beginnen met een snufje glitter and glamour. De meiden hoeven echt nog niet in hun kerstjurkje naar school, maar the touch of gold, in dit geval, mag voor mij al echt wel terugkomen in hun outfit.

Zo valt het mij op dat de kersteditie in modeland veel donkerblauw in haar programma heeft. Laat dat nou net een hele chique kleur zijn en weer eens wat anders dan het geijkte zwart. Dit magische duizend-in-één-nacht rokje van INDEE Collection past dus heel mooi in deze setting.

Weet je nog de totale outfit van Bobbie in het prachtige INDEE? Wij zijn sinds dit setje stapelverliefd geworden op dit Belgische modelabel. Lees de blog maar eens terug [klik hier].

Dit mooie velvet rokje heb ik gecombineerd met de Dusty Pink Blouse van Soft Gallery by Adorablekidzz. De gouden spetters, de ruffles en het subtiele kraagje hebben van zichzelf al een feestelijke uitstraling.

Het leuke van dit jaargetijde is ook dat je nu met laagjes kunt gaan werken. Hiermee creëer je écht je eigen stijltje en het is direct gekleed. Zo kom ik op dit jasje , deze is uit de feestcollectie van NONO. De stof heeft een subtiele glans en een unieke all-over print. Er zit goud glitterdraad in verwerkt, dus wat willen we nog meer.

Zo leuk om nu onder deze set een gouden maillot van LEBIG te dragen. Deze glittermaillots mogen nu niet meer ontbreken;)

Wat ik dan wel heel erg leuk vind, is om een aparte twist te maken, zodat het eigentijds wordt en het precies goed is voor dit moment. Dat doe ik met de boots. Zonne heeft deze twee blauwe bontjes en ik kan je dus uit ervaring vertellen dat ze geweldig zijn. Heerlijk warm, zachte teddy tot onderin de schoen. Met recht een winterboot. Zo leuk dat deze (gewoon) bij de ZARA te shoppen zijn.

De kekke crossbody tasjes van Zebra Trends , de Jellycat knuffel van Adorablekidzz en de leathterlook haarstrik van Lotjeslokjes  zijn nog ideale cadeautips.

Alle shoplinks vind je terug in de blog, onder de rode woorden

Barbara

  • Kom je mij volgen op Instagram: barbara.vanschaik? Daar plaats ik dagelijks een outfitfoto van een van mijn meiden en ook dagelijkse belevenissen komen voorbij. Ik zou het super vinden om je daar te spreken.
  • Meer blogs van mij lees je hier terug.

 


Facebook Comments


Barbara van Schaik

Barbara van Schaik

Getrouwd en trotse moeder van drie prachtige meiden van 10, 8 en 5 jaar. Ik ben gek op fotograferen en het vastleggen van de tofste kindermode! Ik kan me helemaal uitleven met m'n drie dames, dat begrijp je!
Barbara van Schaik

Latest posts by Barbara van Schaik (see all)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply